Reteta Macrou in sos de rosii cu masline by Laura's Sweets
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 -5 bucati macrou |
• sare dupa gust |
• 50 g masline kalamata |
• 100 g rosii cherry |
• 400 ml passata rosii |
• 3-4 fire ceapa verde |
• 30 ml ulei de floarea soarelui |
Optional: |
• pudra de chilli |
• patrunjel verde |
Mod de preparare
- Pestele se curata si se portioneaza, si se sareaza dupa gust.
- Rosiile si ceapa verde se spala.
- Ceapa se taie rondele marunte.
- Se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
- Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.
- Se adauga ceapa verde si cateva rosii.
- Se adauga si pestele, maslinele, restul de rosii cherry.
- Cand pestele este rumenit, se adauga in oala sosul de rosii, un praf de sare, pudra de chilli si se inchide capacul.
- Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute.
- Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.
- Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.
- Pestele s-a gatit grozav, iar sosul este absolut delicios!
- Se poate garnisi cu patrunjel verde proaspat tocat.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei