Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Macrou in sos de rosii cu masline by Laura's Sweets

Reteta Macrou in sos de rosii cu masline by Lauras Sweets
Reteta Macrou in sos de rosii cu masline by Lauras Sweets Reteta Macrou in sos de rosii cu masline by Lauras Sweets Reteta Macrou in sos de rosii cu masline by Lauras Sweets Reteta Macrou in sos de rosii cu masline by Lauras Sweets

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 4 -5 bucati macrou
• sare dupa gust
• 50 g masline kalamata
• 100 g rosii cherry
• 400 ml passata rosii
• 3-4 fire ceapa verde
• 30 ml ulei de floarea soarelui

Optional:
• pudra de chilli
• patrunjel verde

Mod de preparare

  • Pestele se curata si se portioneaza, si se sareaza dupa gust.
  • Rosiile si ceapa verde se spala.
  • Ceapa se taie rondele marunte.
  • Se pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Se apasa BROWN/SOTE, se seteaza timpul 10 minute si se apasa START/STOP.
  • Se adauga ceapa verde si cateva rosii.
  • Se adauga si pestele, maslinele, restul de rosii cherry.
  • Cand pestele este rumenit, se adauga in oala sosul de rosii, un praf de sare, pudra de chilli si se inchide capacul.
  • Se apasa butonul MEAT/STEW, se seteaza presiunea pe LOW si timpul pentru 10 de minute.
  • Se verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si se apasa butonul START/STOP.
  • Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se elibereaza aburii si se lasa 10-15 minute, apoi se desface capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.
  • Pestele s-a gatit grozav, iar sosul este absolut delicios!
  • Se poate garnisi cu patrunjel verde proaspat tocat.

Preparat cu

-200lei