Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - File de dorada cu sparanghel la aburi

Reteta - File de dorada cu sparanghel la aburi

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 file de dorada
• o mana de sparanghel
• 2 linguri ulei de masline
• sare si piper
• 1 lingurita oregano uscat
• 1 lingurita usturoi granulat
• sos de iaurt cu mustar si capere pentru servit

Mod de preparare

  • Stropeste fileul de dorada si sparanghelul cu uleiul de masline.
  • Asezoneaza dupa gust cu sare, piper, oregano uscat si usturoi granulat.
  • Pune 250 ml apa in vasul Crock- Pot-ului Express si asaza gratarul pentru preparare la aburi.
  • Apa nu trebuie sa atinga mancarea.
  • Asaza pestele si sparanghelul pe gratar.
  • Pune capacul rotind din pozitia deschis spre pozitia inchis.
  • Verifica supapa pentru aburi care trebuie sa fie inchisa.
  • Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul STEAM, presiune HIGH si timp de gatire 5 minute.
  • In timp ce aparatul se incalzeste pe ecran apare HEAT, iar apoi, dupa semnalul sonor apare timpul setat pentru gatit.
  • Vor iesi cativa aburi in momentul in care incepe programul si se stabilizeaza presiunea in interiorul aparatului.
  • Dupa ce timpul de gatire s-a terminat se aude un semnal sonor si apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.
  • Pentru deschiderea capacului mai intai elibereaza supapa de aburi cu ajutorul unei spatule.
  • Lasa capacul pus inca 5 minute si apoi deschide cu grija.
  • Se recomanda folosirea unei manusi de bucatarie in momentul deschiderii capacului.
  • Serveste pestele si sparanghelul alaturi de capere si un sos de iaurt cu mustar, in care poti adauga marar, chivas si zeama de lamaie.
  • Pofta buna!

Preparat cu

-200lei