Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta - Tochitura cu mamaliguta

Reteta - Tochitura cu mamaliguta

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g pulpe de pui dezosate
• 500 g ceafa de porc
• 3 carnati cabanos
• 1 ceapa mare
• 2-3 catei de usturoi
• 200 g rosii in bulion
• cateva crengute de cimbru proaspat
• sare si piper dupa gust
• 1 lingurita boia dulce
• 2 linguri ulei de masline
• 50 ml apa

Mod de preparare

  • Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe functia Brown/Sote si lasa-l sa se incinga.
  • Taie carnea cuburi, carnatii rondele, ceapa solzisori si usturoiul toaca-l marunt.
  • Pune uleiul in vas si dupa ce s-a incins adauga cuburile de pui si soteaza-le 2-3 minute pe toate partile, apoi scoate-le intr-un castron.
  • Pune apoi in vas ceafa de porc si las-o sa se gateasca 3-4 minute pe toate partile, apoi scoate-o intr-un castron.
  • Urmeaza carnaciorii, lasa-i sa se rumeneasca cateva minute pe ambele parti si scoate-i intr-un castron.
  • In uleiul ramas caleste ceapa si usturoiul cateva minute, apoi adauga carnea de pui, ceafa de porc si carnaciorii.
  • Condimenteaza cu boia dulce, sare si piper dupa gust si adauga rosiile in bulion.
  • Adauga 50 ml apa si crengutele de cimbru.
  • Pune capacul si roteste-l in pozitia inchis.
  • Verifica supapa de aburi sa fie inchisa.
  • Seteaza programul Meat/Stew, presiune High, timp de gatire 15 minute.
  • Cand programul s-a terminat, elibereaza aburul cu ajutorul unei spatule si apoi deschide capacul.
  • Serveste tochitura cu mamaliguta, telemea si ou ochi.