Reteta Stufat de miel
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g pulpa de miel |
• 6 fire usturoi verde |
• 6 fire ceapa verde |
• 100 ml vin roze |
• 3 linguri ulei de masline |
• sare dupa gust |
• 1 lingurita piper cu lamaie |
• 1 lingurita boia dulce |
• 1 lingurita frunze de coriandru uscat |
• 200 ml suc de rosii |
• marar si patrunjel verde |
• menta verde la final |
Mod de preparare
- Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 5 minute.
- Cand uleiul s-a incins pune carnea de miel taiata cuburi si las-o sa se rumeneasca putin pe toate partile.
- Condimenteaza dupa gust cu sare, piper cu lamaie, boia dulce si coriandru uscat.
- Adauga vinul roze si mai amesteca putin.
- Pune apoi ceapa si usturoiul verzi taiata mai mare, adauga sucul de rosii si inchide capacul.
- Inchide supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 45 de minute.
- La final, cand programul s-a terminat, elibereaza aburul si lasa aparatul sa stea 10 minute, apoi desfa capacul cu grija la aburi.
- Presara deasupra marar si patrunjel si menta verde tocate marunt.
- Poti servi stufatul de miel cu paine proaspata sau cu mamaliguta.
Preparat cu
-350lei
Crock-Pot
Multicooker Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
649,99lei