Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă sarmale cu carne porc în foi de varză la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Ela Crăciun

Rețetă sarmale cu carne porc în foi de varză la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Ela Crăciun
Rețetă sarmale cu carne porc în foi de varză la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Ela Crăciun Rețetă sarmale cu carne porc în foi de varză la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Ela Crăciun

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg pulpă de porc
• 0.5 kg fleică sau ceafă de porc
• 0,5 kg piept de curcan
• 70- 80 de foi de varză
• 3 cepe
• jumătate de morcov
• o felie de ţelină
• jumătate de păstârnac
• ½ kg pastă bulion de roşii
• 150 de gr. de orez
• condimente ( sare, piper, cimbru )

Descriere

Vrei să pregăteși sărmăluțe tradițonale în doar 60 de minute? Ela Crăciun îți arată rețeta ei absolut delicioasă de sarmale cu carne porc în foi de varză pregătite rapid și confortabil la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot !

Mod de preparare

  • Ceapa se toacă mărunt, iar legumele se dau pe răzătoarea mică
  • Se căleşte ceapa în 2 linguri de ulei şi o lingură de apă, la foc mic până se înmoaie şi devine sticloasă
  • Se adaugă şi legumele şi se lasă pe foc 5 minute
  • Cât timp se răcesc, se spală orezul (după gust puteți pune și mai mult) şi se dă cu puţină apă într-un clocot, două
  • Carnea se toacă, se amestecă, se adaugă sare şi piper după gust
  • Ne asigurăm că legumele şi orezul s-au răcit şi le amestecăm bine pană se omogenizează
  • Dacă vă plac şi alte condimente, cum ar fi cimbrul, puteţi pune o linguriţă
  • Varza murată ar fi bine să o aveţi pregătită dinainte, se potrivesc foile de varză astfel încât să fie, pe cât posibil, la aceeaşi dimeniune
  • În multicookerul Crock-Pot Express se aşază un strat de varză tocată şi se pune şi jumătate din pasta de bulion, după care aşezăm sarmalele
  • Alternăm straturile pănă aşezăm toate sarmalele şi terminăm cu pasta de roşii
  • Adăugăm o cană de apă călduţă şi setăm multicookerul pe programul Meat/Stew, presiune Low, timp de o oră
  • Sarmalele sunt gata în doar 60 de minute la multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune 
P.S: din cantitățile de mai jos ies aproximativ 70-80 de sarmale! 

Poftă mare!