Rețetă baby friendly brânză de vaci la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Madeline
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 litru lapte gras |
• 150g iaurt |
• 1 lingură kefir |
Descriere
Cauți rețete sănătoase pentru cei mici? Încearcă și tu rețeta de brânză de vaci pregătită de Madeline cu ajutorul funcției dedicate Yogurt a Express Multicookerului cu gătire sub presiune Crock-Pot. Brânzica de vaci la multicooker e dulce, zemoasă și cremoasă, ideală pentru bebeluși, dar și pentru adulți!
Mod de preparare
- Punem 1 litru de lapte gras (+3% grăsime) în vasul multicookerului CrockPot Express, punem capacul, îl rotim spre poziția închis, însă NU rotim și valva de presiune spre poziția Închis.
- Alegem programul Yoghurt și apăsam Start. Programul standard e de 8 ore, minim 6 ore, însă pentru această rețetă e necesară doar 1 oră.
- După o oră apăsam Stop și alegem programul Brown/Saute pentru 30 de minute
- Adaugăm iaurtul și amestecăm bine cu un tel de silicon, NU metalic, pentru a nu zgâria vasul
- Amestecăm frecvent până ajunge la punctul de fierbere
- Când începe să facă spumă adăugăm și lingura de kefir, care va grăbi procesul și brânză de vaci se va separa de zer
- Turnăm compoziția din vas printr-o sită fină și lăsăm brânză de vaci la multicooker la scurs
- P.S: Madeline a obținut 240g de brânză de vaci din aceste cantități
- Se poate servi ca atare, pe pâine, cu fructe, sau cu jumătate de banană într-un castronel!
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei