Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pulpa de gasca cu varza si boia afumata

Reteta pulpa de gasca cu varza si boia afumata
Reteta pulpa de gasca cu varza si boia afumata

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de gasca – 1 buc. (mai mare)
• Varza alba – 1 buc. mica
• Boia afumata – 2 lingurite
• Marar – 1/2 legatura
• Bulion calitativ – 4 - 5 linguri
• Apa – 150 ml
• Ghimbir macinat – 1/4 lingurita
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• tocati varza de dimensiune potrivita
• amestecati sarea, piperul, ghimbirul macinat si boiaua afumata intr-un castron si asezonati bine varza
• amestecati apoi varza cu bulionul intr-un castron separat, incapator
• indepartati excesul de grasime de pe gasca si asezonati-o cu putina sare si piper
• adaugati pulpa de gasca la baza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si puneti varza de jur imprejur
• adaugati apoi varza de jur imprejurul pulpei de gasca, adaugati apa si setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• tocati mararul marunt
• cu 15 minute inainte de finalul programului reasezonati daca este cazul.

Pofta buna!