Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta dovlecei umpluti

Reteta dovlecei umpluti
Reteta dovlecei umpluti

Porții

5

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

6h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Dovlecei - 5 buc.
• Pulpa de porc tocata - 500 gr.
• Orez - 100 gr.
• Ceapa - 2 buc.
• Morcov - 1 buc.
• Marar tocat - 1 lingura
• Patrunjel tocat - 1 lingura
• Cimbru proaspat - 3 - 4 crengute
• Sare si piper - dupa gust
• Boia dulce - 1 lingurita
• Rosii cherry - 5 buc.
• Oua - 1 buc.

Pentru sos:
• Paprika afumata - 1 lingurita
• Rosii in bulion - 400 gr.
• Apa - 200 ml
• Sos de rodii - 2 linguri
• Ulei de masline - 2 linguri

Mod de preparare

• spalati dovleceii si taiati capetele, apoi taiati-i pe jumatate
• scobiti miezul cu o lingurita
• amestecati carnea tocata cu ceapa taiata cubulete, orezul spalat, morcovul ras, adaugati verdeata si condimentati dupa gust cu sare, piper si boia dulce
• adaugati oul si amestecati bine compozitia
• umpleti dovleceii si asezati-i in vasul de la slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• taiati rosiile cherry pe jumatate si puneti cate o bucata deasupra fiecarui dovlecel
• adaugati printre dovlecei sosul de rosii, apa, stropiti cu ulei de masline si sos de rodii, presarati paprika afumata si condimentati cu sare si piper
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 6 ore
• serviti dovleceii calzi, cu iaurt grecesc sau smantana.

Pofta buna!