Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă bulion de roșii fiert încet la Slow cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac

Rețetă bulion de roșii fiert încet la Slow cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac
Rețetă bulion de roșii fiert încet la Slow cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac Rețetă bulion de roșii fiert încet la Slow cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac Rețetă bulion de roșii fiert încet la Slow cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac

Porții

15

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 6 kg roșii
• sare

opțional: zahăr

Descriere

Îți dorești un slow cooker cu o capacitate mai mare, suficientă pentru a găti chiar și 10 porții de mâncare deodată? Cu ajutorul Slow cooker 7.5L Digital Crock-Pot, vei putea pregăti mai multe tipuri de mâncare: de la ciorbe, supe, fripturi şi feluri principale, la aperitive apetisante, preparate vegetariene, deserturi și ....Bulion! Da, Bucătar Maniac a obținut 15 sticle de bulion de roșii cu minimum de efort! Vezi pașii rețetei mai jos!

Mod de preparare

  • Spală foarte bine roșiile, apoi dă-le prin storcătorul de roșii. Cantitatea de suc rezultată va diferi, în funcție de soiul de roșii, deci este posibil să ai nevoie de mai multe sau mai puține roșii.
  • Toarnă sucul de roșii în slow-cooker. Adaugă sare după gust. (nu prea multă, ține cont că va scădea puțin)
  • Setează slow-cooker-ul la funcția high pentru 8 ore. La final, cu jumătate de oră înainte să îl oprești, dacă este nevoie mai poți adăuga zahăr sau sare.
  • Toarnă bulionul fierbinte în sticle foarte curate și închide-le ermetic.
  • Atenție! Nu este nevoie de conservant. Dacă sticlele și capacele sunt perfect curate si se închid foarte bine, bulionul nu se va strica și va putea fi păstrat în cămară chiar și 2-3 ani.