Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Mucenici muntenesti

Reteta Mucenici muntenesti

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 250 g mucenici uscati
• 2 l apa
• 200 g zahar
• 2 plicuri zahar vanilat cu scortisoara
• 1 lingurita esenta de vanilie
• 1 lingurita esenta de rom
• 1 lingurita coaja rasa portocala
• 1 lingurita coaja rasa de lamaie
• nuca macinata si scortisoara pentru servit

Descriere

Aparatul de gatit Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune are 8 functii presetate si puteti gati mancaruri rapide si delicioase la aburi, slow cook, sub presiune sau prin sotare. Marele avantaj este ca o data pus capacul in bucatarie nu mai miroase deloc a mancare si preparatele se gatesc foarte rapid!

Mod de preparare

  • Pune apa si zaharul in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Inchide capacul, inchide supapa de presiune si seteaza pe modul Manual pentru 5 minute.
  • Cand programul s-a terminat, elibereaza aburii, deschide capacul si pune mucenicii.
  • Seteaza din nou Manual- 3 minute.
  • La final, lasa aparatul sa elibereze natural presiunea, cam 30 de minute, apoi deschide supapa de aburi si ridica capacul.
  • Pune apoi aromele de vanilie si rom, zaharul vanilat cu scortisoara si coaja de lamaie si portocala.
  • Serveste mucenicii cu nuca si scortisoara deasupra.