Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Cheesecake cu biscuiti Oreo

Reteta Cheesecake cu biscuiti Oreo
Reteta Cheesecake cu biscuiti Oreo Reteta Cheesecake cu biscuiti Oreo Reteta Cheesecake cu biscuiti Oreo

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Blat:
• 200 g biscuiti oreo
• 80 g unt

Umplutura:
• 500 g crema de branza philadelphia
• 2 oua
• 100 g zahar
• 100 ml smantana lichida
• 1 lingurita vanilie
• 5 biscuiti oreo rupti

Descriere

Desertul preferat al copiilor mei, un deliciu dulce si atat de cremos facut la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Nu este nevoie sa verifici in timpul coacerii pentru ca aparatul face toata treaba, iar tu te poti distra alaturi de familia ta pana este gata!

Mod de preparare

  • Marunteste biscuitii pentru blat intr-un robot si amesteca-i apoi cu untul topit.
  • Pune-i intr-o forma rotunda de 18 cm diametru si preseaza-i bine.
  • Pune forma la frigider pana pregatesti umplutura.
  • Mixeaza ouale cu zaharul, adauga apoi smantana lichida si crema de branza.
  • Omogenizeaza bine si adauga esenta de vanilie, iar la final biscuitii oreo rupti in patru.
  • Rastoarna compozitia peste blatul din forma de copt.
  • In vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pune gratarul de inox si adauga o cana cu apa.
  • Pune forma cu cheesecake inauntru si acoper-o cu o hartie de copt.
  • Astfel, aburii formati in timpul gatirii nu se vor scurge pe prajitura.
  • Inchide capacul si supapa de aburi si seteaza programul Desert, presiune Low si timpul de 30 de minute.
  • Cand programul s-a terminat elibereaza aburii, deschide capacul si scoate forma cu ajutorul unui prosop de bucatarie.
  • Lasa cheesecake-ul sa se raceasca si apoi muta-l in frigider pentru cateva ore.
  • Scoate-l apoi din forma si decoreaza-l cu frisca si biscuiti oreo.