Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Laura's Sweets

Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets
Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Gem de prune la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg prune coapte bine
• 100 gr.miere naturala
• 1 baton scortisoara
• 3-4 cuisoare
• miez nuci albe

Descriere

Ce este mai bun toamna decat un gem de prune delicios si foarte usor de pregatit? Laura's Sweets iti arata cum faci un gem de prune grozav si fara efort cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, aparatul care stie sa le faca pe toate repede si bine!

Mod de preparare

  • Spala prunele, desfa-le in jumatati si indeparteaza samburii
  • Pune fructele in vasul Multicookerului Crock-Pot Express si adauga si batonul de scortisoara si cuisoarele macinate
  • Aseaza capacul in pozitia inchis si inchide supapa de abur
  • Din meniul aparatului, alege programul DESSERT, durata de gatire de 20 de minute si apoi apasa tasta START
  • Dupa ce acest timp s-a terminat, desfa supapa de abur folosind o manusa de bucatarie si un cleste
  • Dupa ce tot aburul a fost eliberat, desfa capacul cu atentie
  • Adauga mierea, miezul de nuca si amesteca usor. Aseaza din nou capacul in pozitia inchis
  • Inchide supapa de abur si selecteaza iar programul DESSERT pentru 10 minute si apasa START
  • Dupa ce acest timp se termina, desfa din nou supapa exact ca prima data. Dupa ce tot aburul a fost eliberat, desfa capacul si amesteca usor cu ajutorul unei spatule
  • Gemul fierbinte se pune in borcane sterilizate si se sigileaza cu capace

Pofta buna!