Reteta creme brulee cu scortisoara si nucsoara la Multicookerul Crock Pot express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 250 smantana dulce/frisca |
• 3 linguri zahar |
• 3 galbenusuri |
• un plic de zahar vanilinat |
• un varf lingurita scortisoara |
• un varf lingurita nucsoara |
• zahar tos, cat mai fin, pentru caramelizat |
Descriere
Retete Papa Bun a pus Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la treaba si a pregatit o reteta delicioasa de creme brulee in doar 10 minute folosind programul Manual si presune HIGH! Incearca si tu!
Mod de preparare
- Amesteca galbenusurile cu zaharul si aromele pana se dilueaza zaharul. Adauga treptat frisca
- Amesteca usor cu un tel pana se omogenizeaza compozitia, fara sa le bati
- Pregateste Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
- Toarna 250ml apa, apoi pune gratarul de inox
- Distribuie compozitia de creme brulee in cantitati egale, in forme de ramekin
- Imbraca formele in folie de aluminiu si aseaza-le pe gratar. Poti chiar sa le pui suprapuse
- Monteaza capacul aparatului si inchide supapa
- Seteaza timpul de 10 minute, presiune HIGH si programul MANUAL si porneste aparatul
- Dupa ce acest timp a expirat, mai lasa oala minune 10 minute, dupa care deschide supapa si lasa sa se elibereze aburul. Lasa formele in vas pana cand s-au racit complet, apoi transfera-le la frigider pentru cel putin 4 ore
- Scoate-le de la frigider, presara zahar tos deasupra si cu ajutorul unui arzator de bucatarie, caramelizeaza zaharul
- Lasa inca 5 minute la rece si apoi serveste cu placere!
Pofta buna!
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei