Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta creme brulee cu scortisoara si nucsoara la Multicookerul Crock Pot express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun

Reteta creme brulee cu scortisoara si nucsoara la Multicookerul Crock Pot express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun
Reteta creme brulee cu scortisoara si nucsoara la Multicookerul Crock Pot express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun Reteta creme brulee cu scortisoara si nucsoara la Multicookerul Crock Pot express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun Reteta creme brulee cu scortisoara si nucsoara la Multicookerul Crock Pot express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun Reteta creme brulee cu scortisoara si nucsoara la Multicookerul Crock Pot express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun Reteta creme brulee cu scortisoara si nucsoara la Multicookerul Crock Pot express cu gatire sub presiune by Retete Papa Bun

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 250 smantana dulce/frisca
• 3 linguri zahar
• 3 galbenusuri
• un plic de zahar vanilinat
• un varf lingurita scortisoara
• un varf lingurita nucsoara
• zahar tos, cat mai fin, pentru caramelizat

Descriere

Retete Papa Bun a pus Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la treaba si a pregatit o reteta delicioasa de creme brulee in doar 10 minute folosind programul Manual si presune HIGH! Incearca si tu!

Mod de preparare

  • Amesteca galbenusurile cu zaharul si aromele pana se dilueaza zaharul. Adauga treptat frisca
  • Amesteca usor cu un tel pana se omogenizeaza compozitia, fara sa le bati
  • Pregateste Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
  • Toarna 250ml apa, apoi pune gratarul de inox
  • Distribuie compozitia de creme brulee in cantitati egale, in forme de ramekin
  • Imbraca formele in folie de aluminiu si aseaza-le pe gratar. Poti chiar sa le pui suprapuse
  • Monteaza capacul aparatului si inchide supapa
  • Seteaza timpul de 10 minute, presiune HIGH si programul MANUAL si porneste aparatul
  • Dupa ce acest timp a expirat, mai lasa oala minune 10 minute, dupa care deschide supapa si lasa sa se elibereze aburul. Lasa formele in vas pana cand s-au racit complet, apoi transfera-le la frigider pentru cel putin 4 ore
  • Scoate-le de la frigider, presara zahar tos deasupra si cu ajutorul unui arzator de bucatarie, caramelizeaza zaharul
  • Lasa inca 5 minute la rece si apoi serveste cu placere!

Pofta buna!