Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cobbler cu capsuni la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Reteta cobbler cu capsuni la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune
Reteta cobbler cu capsuni la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Reteta cobbler cu capsuni la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente blat:
• 50 unt topit
• 1 ou
• 130 g zahar
• 100 ml lapte
• 150 g faina
• 1 lingurita praf de copt
• esenta de vanilie

In plus:
• capsuni, cat sa acopere fundul vasului
• unt pentru unt vasul

Descriere

Dulciurifeldefel.ro a pregatit un cobbler cu capsuni in doar 30 de minute cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune! Descopera reteta si prepara un desert ideal pentru intreaga familie!

Mod de preparare

  • Intr-un bol mare amestecam ingredientele uscate, in altul ingredientele umede. Amestecand cu telul se omogenizeaza bine cele doua compozitii. Intr-un vas de yena (16 cm diametru) bine uns cu unt se pun capsunile in strat uniform, apoi se toatna deasupra compozitia pentru blat. Se acopera vasul cu hartie de copt, pentru ca aburii formati in timpul prepararii sa nu se scurga în interior.
  • In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune punem 1 cana cu apa si asezam gratarul din dotarea aparatului. Asezam vasul cu compozitia pentru cobbler cu capsuni.
  • Inchidem capacul si il rotim în pozitia INCHIS. Inchidem si supapa de presiune. Setam programul DESERT, presiunea HIGH si timpul de gatire de 30 de minute si apasam apoi tasta START/STOP. Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se va auzi un semnal sonor si aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.
  • Deschidem supapa de aburi cu ajutorul unei spatule. Atentie la aburii care se degaja! Deschidem capacul si scoatem cu grija vasul din interior. Lasam la racit, dupa care putem savura in liniste o portie de cobbler cu capsuni.
Pofta buna!