Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete

Reteta cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete
Reteta cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Reteta cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Reteta cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Reteta cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Reteta cheesecake de ciocolata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

35m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 150 gr.de biscuiti cu cacao
• 4 linguri de unt topit
• 500 gr.branza de vaci
• 50 gr.smantana
• 3 oua
• 100 g zahar
• 1 lingurita de esenta de vanilie
• 1 lingurita esenta de cafea
• 2 linguri de cacao
• 200 gr.de ciocolata (70%)
• un varf de cutit de sare

Descriere

Cartederetete.ro ne-a facut o surpriza si a pregatit acest grozav cheesecake de ciocolata, in doar 40 de minute cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, sau „oala minune”, asa cum i se mai spune! Descopera reteta!

Mod de preparare

  • Marunteste biscuitii si amesteca-i impreuna cu untul topit. Pune compozitia obtinuta intr-o tava de 20cm cu partea de jos detasabila
  • Rupe ciocolata in bucatele si pune-o intr-un vas de inox. Toarna o cana de apa in vasul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si apasa pe programul SAUTE si timpul de 3 minute
  • Introdu gratarul de care "oala minune" dispune si aseaza vasul cu bucatile de ciocolata. Amesteca pana cand aceasta se topeste, apoi scoate din vas si lasa ciocolata deoparte. O poti topi si pe baie de aburi, in modul clasic
  • Intr-un bol adanc, amesteca branza de vaci cu ouale, zaharul, smantana, esenta de vanilie si esenta de cafea
  • Amesteca bine si apoi adauga ciocolata topita si cacaua
  • Toarna compozitia peste crusta si aseaza tava in vasul multicookerului crock-pot. Inainte de a inchide capacul, acopera tava cu hartie de copt
  • Blocheaza capacul de care oala sub presiune dispune si inchide supapa
  • Seteaza timpul de 35 de minute si functia MANUAL, presiune HIGH. Dupa ce acest timp expira, mai lasa oala inca 10 minute, dupa care deschide si scoate cheesecakeul din vas
  • Lasa-l sa se raceasca, de preferat peste noapte, la frigider
  • Orneaza prajitura dupa bunul plac

Pofta buna!