Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cheesecake cu zmeură la Multicooker-ul Crock Pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Papa Bun

Reteta cheesecake cu zmeură la Multicooker-ul Crock Pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Papa Bun
Reteta cheesecake cu zmeură la Multicooker-ul Crock Pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Papa Bun Reteta cheesecake cu zmeură la Multicooker-ul Crock Pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Papa Bun Reteta cheesecake cu zmeură la Multicooker-ul Crock Pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Papa Bun Reteta cheesecake cu zmeură la Multicooker-ul Crock Pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Papa Bun

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

35m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Pentru crusta
• 200 g biscuiti cu cacao
• 100 g unt
• Pentru umplutura de branza
• 500 g crema de branza
• 100 ml frisca LaDorna
• 120 g zahar
• 3 oua
• 2 linguri cu varf amidon alimentar (e ok si faina dar v-ar recomanda amidonul, e mult mai fin)
• 2 plicuri zahar vanilinat
• 150 g zmeura congelata/proaspata
• Pentru sos
• 200 g zmeura congelata
• 4 linguri zahar
• 3 liguri apa
• o lingura amidon alimentar

Descriere

Rețete Papa Bun ne-a pregătit un cheesecake cu zmeură delicios, gata în doar 35 de minute la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune! Este un desert din ingrediente naturale, ușoare, potrivit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari! Descoperă rețeta!

Mod de preparare

  • Pregătește o formă inelară cu diametrul de 18 cm.
  • Sfărâmă biscuiții și amestecă-i bine cu untul topit și răcit.
  • Toarnă amestecul în forma rotundă și presează-i bine tapetând fundul formei.
  • Îmbracă fundul formei pe exterior cu folie de aluminiu, ridicând ușor și pe laterale, apoi introdu forma la rece.

Acum pregătește umplutura:

  • Într-un vas pune toate ingredientele, cu excepția fructelor și amestecă totul cu un blender până se omogenizează. Apoi, adaugă fructele și amestecă ușor, doar cât să le împrăștii.
  • Scoate forma de la rece și toarnă umplutura.
  • În vasul Multicooker-ului Crock Pot express cu gătire sub presiune toarnă 200 ml de apă și introdu grătarul de inox.
  • Introdu tava în vas, așeaz-o pe grătar și acoper-o cu o bucată de hârtie de copt, pentru ca aburul care se formează să nu curgă în umplutură.
  • Blochează capacul și supapa și pornește aparatul.
  • Setează programul Manual, timpul de 35 de minute și presiunea High.
  • Inițial pe afișaj va apărea textul HEAT, apoi timpul setat.
  • Când programul va fi gata, aparatul va emite un semnal sonor. Lasă forma în vas încă 10 minute, apasă pe STOP și eliberează supapa. Lasă să se răcească, apoi introdu cheesecakeul la frigider pentru câteva ore – eu recomand peste noapte.
  • Scoate tava, treci cu lama unui cuțit pe lângă cheesecake pentru a-l dezlipi bine de formă, apoi desfă inelul.

Pregatiti sosul:
Eu am folosit zmeură congelată și astfel a fost zemoasă; dacă folosești proaspătă, pune o idee mai multă apă.
  • Amestecă pe foc zmeura cu apa și zahărul până când cristalele de zahăr s-au diluat.
  • Diluează amidonul în puțină apă și adaugă-l peste zmeură.
  • Amestecă pânâ când dă în clocot și sosul s-a îngroșat.
  • Dacă dorești, poți trece sosul prin sită pentru a scoate sâmburii.
  • Toarnă sosul rece peste cheesecake și întinde-l ușor.

Feliază cheesecakeul cu un cuțit subțire, bine ascuțit, clătind lama după fiecare tăiere.

Este delicios!