Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Laura's Sweets

Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets
Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 200 gr.fulgi de ovaz (integral)
• un praf de sare
• 650 ml lapte de migdale si nuca de cocos
• 30 gr.fulgi mari de nuca de cocos
• 2-3 lg miere de albine
• fructe proaspete

Descriere

Laurasweets.ro a pregatit o budinca de ovaz cu lapte de cocos la oala minune, Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Cat a durat gatirea? Doar 5 minute folosind setarea Rice/Risotto si presiunea LOW! Vezi si tu reteta completa

Mod de preparare

  • In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, se toarna laptele rece, se adauga un praf de sare. Se adauga fulgii de ovaz si fulgii de nuca de cocos.
  • Daca doriti ca budinca sa iasa mai lichida, suplimentati cantitatea de lapte cu inca 200 ml.
  • Se acopera cu capacul, acesta blocandu-se in pozitia inchis, apoi se inchide supapa de aburi.
  • Oala minune cu gatire sub presiune se conecteaza la o sursa de curent.
  • Din meniu, se selecteaza functia Rice/Risotto si timpul de 5 min, cu presiune Low.
  • Se apasa tasta START/STOP, iar aparatul va incepe sa se incalzeasca, apoi va gati conform programului selectat.
  • Dupa terminarea programului, se deconecteaza aparatul de la curent si se asteapta sa se degaje aburul in mod natural.
  • Dupa 15-20 minute, cu ajutorul unui cleste de bucatarie, se deschide supapa de aburi, aceasta eliberand ce a mai ramas din aburul adunat in timpul gatirii.
  • Budinca se portioneaza in vase de ceramica, se garniseste cu miere si fructe proaspete.
  • Se poate consuma si calda si rece.


Pofta buna!