Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Laura's Sweets

Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets
Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Reteta rulada din piept de porc la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

25m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• o bucata de piept de porc - 1.5kg
• sare de mare
• rozmarin uscat
• cimbrisor uscat
• 2L zeama de varza
• ardei iute
• 1 capatana de usturoi
• condimente dupa gust
• boia dulce afumata pentru garnisit

Descriere

Laura's Sweets ne-a entuziasmat inca de cand am auzit de aceasta reteta grozava, si iata ca acum avem rezultatul final: un deliciu culinar gata in fix 25 de minute! Totul datorita talentul prieteni noastre si a Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune!

Mod de preparare

  • Condimenteaza bucata de carne cu sare si alte condimente dupa gust, apoi ruleaza strans si leaga cu sfoara alimentara
  • Toarna zeama de varza in vasul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si apoi adauga capatana de usturoi taiata in jumatate, rozmarinul, ardeiul iute si sarea. Daca zeama de varza este deja foarte sarata, aveti grija cata sare adaugati in plus
  • Pune rulada de carne in vas si ai grija ca aceasta sa fie acoperita pe trei sferturi cu zeama de varza
  • Pune capacul si inchide supapa de aburi
  • Din meniul aparatului, selecteaza tasta MEAT, presiune HIGH si durata de 25 de minute
  • Apasa tastat START. Acum, multicookerul va incepe sa se incalzeasca, iar apoi va incepe sa gateasca
  • Dupa ce cele 25 de minute s-au sfarsit, apasa tasta STOP. Cu atentie mare, desfa supapa de aburi ajutandu-te de un cleste si o manusa de bucatarie
  • Dupa ce ai deschis supapa, mai asteapta 10 minute, iar apoi desfa capacul cu atentie
  • Poti scoate rulada pe un tocator de lemn si o poti ambala in hartie de copt cat timp o lasi la temperat
  • Dupa ce s-a racit, o poti pune la frigider pana a doua zi. Dupa ce a stat la rece, se tavaleste in boia afumata sau orice condimente iti plac!

Pofta buna!