Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Vita Angus in sos de ceapa si ardei by Retete Timea

Reteta Vita Angus in sos de ceapa si ardei by Retete Timea
Reteta Vita Angus in sos de ceapa si ardei by Retete Timea Reteta Vita Angus in sos de ceapa si ardei by Retete Timea Reteta Vita Angus in sos de ceapa si ardei by Retete Timea Reteta Vita Angus in sos de ceapa si ardei by Retete Timea

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg carne de vita Premium Angus

Pentru marinat:
• 4-5 linguri ulei de masline
• 1 lingurita sare de Himalaya
• ½ lingurita piper negru macinat
• 1 lingurita cimbru uscat
• 2 lngurite oregano uscat

In plus:
• 1 lingura unt
• 2 buc.ceapa galbena
• 1 ardei gras rosu
• 1 ardei gras galben
• 10 catei mici de usturoi

Mod de preparare

  • Intr-un bol amestecam uleiul de masline impreuna cu condimentele.
  • Carnea proaspata o taiem felii si trecem fiecare felie de carne prin uleiul condimentat.
  • Pastram carnea la marinat timp de o ora.
  • Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 20 de minute si apasam START/Stop.
  • Prajim bucatile de carne timp de 3 minute pe ambele parti si pe rand le scoatem intr-un bol pe care il acoperim pentru a mentine carnea calda.
  • Dupa ce am terminat de prajit bucatile de carne, adaugam in vas o lingura de unt in care calim ceapa tocata marunt si ardeiul galben si rosu taiate cubulete.
  • Adaugam bucatile de carne peste legumele calite impreuna cu sucul lasat de carne.
  • Presaram deasupra usturoiul feliat apoi inchidem capacul ermetic.
  • Apasam functia MEAT/STEW si selectam timpul 45 de minute.
  • Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.
  • La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam butonul de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.
  • Carnea gatita este frageda si aromata si poate fi servita cu cartofi la cuptor si un piure de telina cu gulie.

Preparat cu

-250lei