Rețetă tocană de vită cu sos barbeque și vin la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Prăjiturela
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1,1 kg carne de vita, tăiată bucăți de 2/2 cm - eu am avut bucăți de gât de mânzat |
• 1 morcov mare |
• 1 ceapa alba mare |
• 1 crenguță de cimbru |
• 3 foi de dafin |
• 200 ml vin roșu |
• 3 linguri sos barbeque (eu am folosit cumpărat) |
• 300 ml supa de vita - sau un cub de supa bio |
• Sare |
• Piper |
• Ulei |
Descriere
Încearcă și tu rețeta de tocaniță de vită cu sos barbeque și vin pregătită de Prăjiturela la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot! O rețetă de tocană cu carne de vită cu sos delicios!
Mod de preparare
- Punem 3 linguri de ulei în vasul Express Multicookerului cu gătire sub presiune CrocK-Pot și setam funcția Saute.
- Adaugăm bucățile de carne, într-un singur strat, și le frigem pe ambele părți (puteți prăji carnea în 3 serii).
- Facem acest pas pentru un plus de gust - mai adaugăm puțin ulei dacă e nevoie pentru fiecare tură de prăjit în parte.
- În vas, fară să îl clătim, adaugăm din nou 2 linguri de ulei, morcovul curățat și tăiat felii de 1/2 cm și ceapa curățată și tăiată rondele
- Amestecăm, apoi adăugam capacul (superficial, nu-l sigilăm) și lăsăm să se călească 2-3 minute
- După cele 3 minute amestecăm și adăugăm carnea
- Adaugăm lichidele, vinul, sosul barbeque sau supa (daca folosim cub, adaugăm apa și cubul și nu vom mai adăuga sare)
- Punem cimbrul și frunzele de dafin, 1/2 linguriță de piper și 1 +1/2 linguriță sare
- Punem capacul, sigilăm, setăm funcția meat-stew și accesoriul de abur pe treapta presiune
- După ce programul este finalizat, lăsăm să se depresurizeze de la sine - astfel va mai continua puțin gătirea
Poftă mare!
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei