Reteta Stufat de porc cu mamaliguta


Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 800 g pulpa de porc |
• 2 legaturi de ceapa verde |
• 2 legaturi de usturoi verde |
• 3 linguri ulei |
• 250 ml passata de rosii |
• 100 ml vin rosu/rose |
• sare si piper |
• 1 foaie de dafin |
• ½ lingurita oregano uscat |
• 1 lingurita boia dulce |
• marar proaspat |
• mamaliguta pentru servit |
Descriere
Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune are 4 moduri de gatire: gatire rapida sub presiune, slow cooking, saute si gatire la aburi. Alege programul de gatire sub presiune si vei avea o mancare gata in scurt timp, iar carnea va fi frageda si super gustoasa!
Mod de preparare
- Taie pulpa de porc cubulete si condimenteaza cu sare si piper si oregano uscat.
- Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express.
- Apasa BROWN/SOTE, seteaza temperatura pe HIGH si timpul 5 minute si apasa START/STOP.
- Dupa ce s-a incins uleiul pune carnea si las-o sa se rumeneasca putin pe toate partile, amestecand din cand in cand.
- Pune boiaua dulce, adauga vinul si lasa-l sa se reduca.
- Apasa butonul START/STOP.
- Adauga peste carne ceapa si usturoiul taiate bucati mai mari, sucul de rosii si condimenteaza din nou cu sare, piper si oregano dupa gust.
- Pune si foaia de dafin si inchide capacul, apasa butonul MEAT/STEW, seteaza presiunea pe HIGH si seteaza timpul pentru 30 de minute.
- Verifica valva pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si apasa butonul START/STOP.
- Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, elibereaza valva pentru aburi si lasa 10-15 minute, apoi desfa capacul cu grija la aburi, folosind o manusa de bucatarie.
- Presara peste stufat marar proaspat tocat marunt si serveste alaturi de mamaliguta.
Preparat cu
-550lei
Crockpot
Express Multicooker cu gătire sub presiune Crockpot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei