Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Stufat de porc cu mamaliguta

Reteta Stufat de porc cu mamaliguta
Reteta Stufat de porc cu mamaliguta Reteta Stufat de porc cu mamaliguta

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 800 g pulpa de porc
• 2 legaturi de ceapa verde
• 2 legaturi de usturoi verde
• 3 linguri ulei
• 250 ml passata de rosii
• 100 ml vin rosu/rose
• sare si piper
• 1 foaie de dafin
• ½ lingurita oregano uscat
• 1 lingurita boia dulce
• marar proaspat
• mamaliguta pentru servit

Descriere

Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune are 4 moduri de gatire: gatire rapida sub presiune, slow cooking, saute si gatire la aburi. Alege programul de gatire sub presiune si vei avea o mancare gata in scurt timp, iar carnea va fi frageda si super gustoasa!

Mod de preparare

  • Taie pulpa de porc cubulete si condimenteaza cu sare si piper si oregano uscat.
  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express.
  • Apasa BROWN/SOTE, seteaza temperatura pe HIGH si timpul 5 minute si apasa START/STOP.
  • Dupa ce s-a incins uleiul pune carnea si las-o sa se rumeneasca putin pe toate partile, amestecand din cand in cand.
  • Pune boiaua dulce, adauga vinul si lasa-l sa se reduca.
  • Apasa butonul START/STOP.
  • Adauga peste carne ceapa si usturoiul taiate bucati mai mari, sucul de rosii si condimenteaza din nou cu sare, piper si oregano dupa gust.
  • Pune si foaia de dafin si inchide capacul, apasa butonul MEAT/STEW, seteaza presiunea pe HIGH si seteaza timpul pentru 30 de minute.
  • Verifica valva pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si apasa butonul START/STOP.
  • Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, elibereaza valva pentru aburi si lasa 10-15 minute, apoi desfa capacul cu grija la aburi, folosind o manusa de bucatarie.
  • Presara peste stufat marar proaspat tocat marunt si serveste alaturi de mamaliguta.