Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta Sos bolognese pentru paste

Reteta Sos bolognese pentru paste

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 600 g carne tocata
• o cutie de 400 g rosii in bulion
• 3 linguri ulei de masline
• o ceapa rosie
• un morcov
• 2 catei de usturoi pisati
• 50 ml vin rosu
• sare
• piper
• salvie
• rozmarin

In plus:
• paste proaspete
• parmezan ras
• busuioc

Descriere

Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este un aparat electric care iti va usura munca si iti va reduce consistent timpul petrecut in bucatarie. Astfel, poti gati mancaruri delicioase foarte rapid si vei putea petrece mai mult timp alaturi de familie si cei dragi. Sosul bolognese pentru paste se gateste clasic la foc mic pentru cateva ore, dar cu ajutorul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune totul dureaza 25 de minute! Vezi mai jos cum se face:

Mod de preparare

  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
  • Cand s-a incins adauga ceapa taiata cubulete, usturoiul maruntit si morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici.
  • Caleste-le 2-3 minute, apoi adauga carnea tocata si amesteca inca 2-3 minute.
  • Pune vinul rosu, lasa-l sa se reduca 2 minute, apoi condimenteaza cu sare, piper, salvie si rozmarin uscat.
  • Adauga rosiile tocate in bulion, pune capacul si seteaza programul Meat/Stew pentru 15 minute.
  • Intre timp fierbe pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.
  • Pune sosul peste paste, rade parmezan deasupra si decoreaza cu busuioc proaspat.

Preparat cu