Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pulpe de pui marinate cu iaurt, muștar și usturoi Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău

Rețetă pulpe de pui marinate cu iaurt, muștar și usturoi Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău
Rețetă pulpe de pui marinate cu iaurt, muștar și usturoi Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău Rețetă pulpe de pui marinate cu iaurt, muștar și usturoi Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău Rețetă pulpe de pui marinate cu iaurt, muștar și usturoi Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• aprox. 1kg pulpe de pui superioare (cu os și piele)
• 150g iaurt grecesc (10% grăsime)
• 2 lgțe de muștar
• 4-5 căței de usturoi
• sare
• piper
• boia afumată (opțional)
• verdețuri italiene (opțional)

Mod de preparare

Pasul 1:  Întâi, spălați și curățați grăsimea în exces.

 Pasul 2:  Separat, într-un bol am amestecați ingredientele pentru marinadă: iaurtul, muștarul, cățeii de usturoi zdrobiți, sare, piper, boia afumată și adăugați și un mix de verdețuri italiene uscate. Marinada turnați-o peste pulpe și amestecați bine pentru a acoperi toată carnea cu acest amestec.Acoperiți carnea cu folie alimetară și dați-o la frigider. Puteți să o țineți 2-3 ore la rece sau peste noapte.

 Pasul 3: Gătiți pulpele în multicooker-ul Express cu gătire sub presiune. Așezați pulpele în vasul multicooker-ului fără să adaug lichid în oală. Selectați funcția POULTRY, funcție presetată cu o durată de 15 minute. Lăsați multicooker-ul să-și facă treaba. După ce s-au scurs cele 15 minute, lăsați oala să se depresurizeze singură timp de vreo 10 minute și după deschideți supapa pentru presiune.


Pentru ca pulpele să capete o culoare frumoasă, ușor aurie, le rumeniți în cuptor, la 200° Celsius, cu ventilația pornită, timp de vreo 7 minute.