Rețetă pulpă de miel împănată by Teo's Kitchen
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• o pulpă posterioară de miel (cca 1 kg) |
• 100 g slănină afumată, tăiată cubulețe |
• o căpățână mare de usturoi (10-15 căței de usturoi) |
• 3 linguri untură sau unt |
• crenguțe de cimbru sau rozmarin |
• 3 linguri mix de condimente pentru miel |
• 3 foi dafin |
• 200 ml vin roșu (roze) |
Mod de preparare
- Crestează pulpa de miel și împăneaz-o cu usturoi, slănină și cimbru.
- Unge-o bine cu untură sau cu unt moale cu ajutorul unei pensule.
- Condimentează după gust.
- Selectează programul Brown/Sote și prăjește pulpa de miel pe toate părțile, apoi scoate-o și pune-o deoparte.
- Adaugă în oală usturoiul rămas, slănina, cimbrul și foile de dafin și călește-le câteva minute.
- Adaugă apoi vinul și lasă să fiarbă 10 minute.
- Pune deasupra grătarul de inox și pune carnea de miel pe el.
- Închide capacul Multicooker-ului Crockpot Express cu gătire sub presiune, închide supapa de aburi și selectează programul Meat/Stew pentru 1 oră.
- La finalul programului eliberează aburul și deschide cu grijă capacul.
- Servește pulpă de miel cu ce garnitură dorești.
Preparat cu
-350lei
Crock-Pot
Multicooker Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
649,99lei