Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Pulpa de miel impanata by Teo's Kitchen

Reteta Pulpa de miel impanata by Teos Kitchen

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• o pulpa posterioara de miel (cca 1 kg)
• 100 g slanina afumata, taiata cubulete
• o capatana mare de usturoi (10-15 catei de usturoi)
• 3 linguri untura sau unt
• crengute de cimbru sau rozmarin
• 3 linguri mix de condimente pentru miel
• 3 foi dafin
• 200 ml vin rosu (roze)

Mod de preparare

  • Cresteaza pulpa de miel si impaneaz-o cu usturoi, slanina si cimbru.
  • Unge-o bine cu untura sau cu unt moale cu ajutorul unei pensule.
  • Condimenteaza dupa gust.
  • Selecteaza programul Brown/Sote si prajeste pulpa de miel pe toate partile, apoi scoate-o si pune-o deoparte.
  • Adauga in oala usturoiul ramas, slanina, cimbrul si foile de dafin si caleste-le cateva minute.
  • Adauga apoi vinul si lasa sa fiarba 10 minute.
  • Pune deasupra gratarul de inox si pune carnea de miel pe el.
  • Inchide capacul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, inchide supapa de aburi si selecteaza programul Meat/Stew pentru 1 ora.
  • La finalul programului elibereaza aburul si deschide cu grija capacul.
  • Serveste pulpa de miel cu ce garnitura doresti.

Preparat cu

-200lei