Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pui Teriyaki la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Madeline.ro

Rețetă pui Teriyaki la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Madeline.ro
Rețetă pui Teriyaki la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Madeline.ro Rețetă pui Teriyaki la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Madeline.ro Rețetă pui Teriyaki la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Madeline.ro

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 8 pulpe inferioare de pui
• 2 lg ulei de măsline
• 125ml sos de soia (sau Tamari, fară gluten)
• 125ml apă
• 1 cățel de usturoi
• 2 lgt oțet
• 3 lg îndulcitor brun
• 1 lgt ghimbir ras
• 1/2
• 1 lgt gumă xanthan (pt îngroșare)
• semințe de susan
• ceapă verde pt servit

Descriere

Azi, Madeline's Cuisine a pregătit pulpe de pui Teriyaki, o rețetă super delicioasă! Pulpele au ieșit extrem de fragede, glazura perfectă și, partea cea mai bună, la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot, rețeta a fost gata în maxim 30 de minute.

Mod de preparare

  • Mai întâi setăm aparatul pe Brown/Saute 10 min
  • Apăsam Start și, după ce s-a încins, rumenim pulpele în puțin ulei de măsline pe toate părțile
  • Separat facem sosul: amestecăm apa, usturoiul, sosul de soia sau Tamari, usturoiul pisat, îndulcitorul brun, ghimbirul ras, oțetul
  • Oprim programul Brown/Saute, turnăm sosul peste pulpe, punem capacul și îl rotim în poziția închis, rotim valva de presiune
  • Setăm pe Manual High Pressure 12 min și Start
  • După ce programul s-a terminat și multicookerul a piuit așteptăm 5 min, apoi punem un prosopel pe capac și rotim cu grijă valva de presiune
  • Înlăturăm capacul și după ce nu se mai aude absolut niciun fâsâit, scoatem pulpele și apăsăm Stop
  • Adăugăm guma xanthan și gătim sosul pe Brown/Saute până se îngroașă, amestecând cu un tel
  • Servim pulpele calde cu acest sos Teriyaki din belșug, semințe de susan și ceapa verde tocată deasupra
Poftă mare!