Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pui întreg cu usturoi și lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac

Rețetă pui întreg cu usturoi și lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac
Rețetă pui întreg cu usturoi și lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac Rețetă pui întreg cu usturoi și lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac Rețetă pui întreg cu usturoi și lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 1 pui întreg- aprox 2 kg
• 5-6 cartofi
• 4 căpățâni de usturoi
• 1 lămâie
• sare, piper
• puțin ulei de măsline
• 100 ml apă

Descriere

Nu ai un vas de gătit suficient de încăpător pentru a găti un pui întreg? Bucătar Maniac ne arată rețeta lui de pui cu usturoi și lămâie gătit întreg la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Bucătar Maniac. Urmează și tu pașii rețetei! 

Mod de preparare

  • Curățăm 2 căpățâni de usturoi și le introducem în interiorul puiului, alături de jumătate de lămâie. Adăugăm și sare.
  • Așezăm puiul în vasul slow-cooker-ului. În jurul lui punem bucăți mari de cartofi și jumătăți de căpățâni de usturoi. Mai adăugăm și 100 de ml de apă.
  • Condimentăm cu sare și piper. Opțional, stropim cu puțin ulei de măsline extravirgin.
  • Setăm slow-cooker-ul la funcția high pentru 3 ore.
  • La final, dacă doriți o piele crocantă și rumenă, puiul se poate da la cuptor la 200° C pentru 20 de minute.
  • Vasul slow-cooker-ului este rezistent la temperaturi mari și se poate introduce fără probleme la cuptor.
  • Când puiul este rumen, se poate servi imediat, alături de garnitura de cartofi! 

Poftă bună!

Preparat cu

-500lei