Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pui cu lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Madeline's Cuisine

Rețetă pui cu lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Madelines Cuisine
Rețetă pui cu lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Madelines Cuisine Rețetă pui cu lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Madelines Cuisine

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 1 pui de țară
• 1 lămâie
• 2-3 căței de usturoi
• 4 lg ulei de masline 1 lg sare
• 1/4 lgt oregano

Descriere

Cauți o rețetă super gustoasă pentru întreaga familie? Încearcă puiul cu lămâie pregătit de Madeline's Cuisine la Slow Cookerul ei preferat, 7.5L Digital Crock-Pot! Puiul a ieșit foarte fraged, iar sosul delicios cu lămâie și usturoi a completat perfect tabloul, alaturi de garnitura de cartofiori copți! Încearcă și tu rețeta și urmărește pașii de mai jos!

Mod de preparare

  • Pentru sos pisează cățeii de usturoi și amestecă-i cu zeama de lămâie, uleiul de măsline, coaja rasa de lămâie, sare, oregano
  • Introdu o lingură sau linguriță pe sub pielea puiului, făcând loc pentru sos și unge-l bine, pe sub peste piele
  • Masează exteriorul puiului cu restul de sos
  • Pune un mic grilaj în vasul slowcookerului (poți folosi și câțiva cartofi)
  • Așază puiul și pune capacul
  • Setează slow cookerul pe High pentru 4 ore și în tot timpul acesta poți face ce dorești
  • După cele 4 ore rumenește puiul 15 min în cuptor (180 grade cu ventilația pornită), fie înlăturând grilajul și folosind vasul Crock Pot, fie în orice vas termorezistent
  • Picură o lingură de ulei peste el înainte să îl rumenești în cuptor
  • Nu arunca zeama lăsată de pui în vas, ci strecoar-o și folosește-o pe post de sos
Poftă mare!