Rețetă pilaf cu pui la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Carte de rețete
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
| • 550 gr.orez |
| • 3 bucăți mari de piept de pui (aproximativ 650 gr) |
| • 1 ceapă mare |
| • 2-3 căței de usturoi |
| • 2 morcovi |
| • 1 păstărnac |
| • 1/2 țelină mică |
| • 1 ardei gras roșu |
| • 150 gr.fasole verde |
| • ulei pentru călit legumele |
| • 950 ml apă sau supă |
| • sare și piper, după gust |
Descriere
Gătește lent, fără supraveghere, în doar două ore și jumătate rețeta de pilaf cu piept de pui și legume gândită de Carte de rețete!
Mod de preparare
- Se pregătesc ingredientele.
- Pieptul de pui se condimentează cu condimentele preferate.
- Se încinge o tigaie și se rumenesc bucățile de pui, pe ambele părți. Se scot deoparte.
- Legumele se curăță de coajă, se spală și se taie cubulețe.
- În aceasi tigaie în care s-a prăjit pieptul de pui, se călesc legumele, în aceasta ordine: ceapa, țelina și morcovii, păstărnacul, usturoiul, ardeiul gras și fasolea verde.
- Se spală orezul, se scurge și se pune în vasul Crock Pot-ului.
- Deasupra se pun legumele călite, se amestecă ușor și se așază deasupra bucățile de pui.
- Se toarnă ușor apa sau supa, în care s-a adăugat sare și piper, după gust.
- Se setează aparatul pe HIGH pentru 2 ore și jumătate.
- Când expiră timpul, slow cooker-ul trece automat pe funcția de păstrare la cald.
- Se lasă să se "odihnească" 10 minute și se servește.
- Important: Sfatul pentru pilaf la slow cooker Crock-Pot, regula este de 1:2, o cană de orez și 2 de apă/supă.
Preparat cu
-300lei
Crock-Pot
Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot
Ideal pentru 10 persoane
Funcție de păstrare la cald
Vas ceramic detașabil
• in stoc
PRP: 599,99lei
299,99lei
