Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Laura's Sweets

Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Lauras Sweets
Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crockpot by Lauras Sweets

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente:
• 1,5 kg carne vițel (pulpă)
• 1 morcov
• 3-4 cepe roșii
• 1 ardei capia
• 2 fire ceapă verde
• Usturoi
• 500 g ciuperci brune
• 30 g paprika dulce
• Sare
• 80 ml ulei de floarea soarelui
• 200 ml vin roșu
• 1 ardei iute (opțional)
• 300 ml apă

Descriere

Cum pregătești o rețetă delicioasă de papricaș de vitel? Laura's Sweets îți arată pas cu pas rețeta ei de papricaș pregătită mai ușor la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot. 

Mod de preparare

  • Carnea se taie cuburi potrivite.
  • Legumele se curăță și se spală. 
  • Ceapa și ardeiul se taie Julien, iar morcovul rondele. 
  • Usturoiul se presează cu un cuțit și se pune întreg.
  • Ceapa verde se taie rondele.
  • În vasul multicookerului 5in1 se pune uleiul. 
  • Se conectează aparatul la o sursă de curent, apoi se selectează funcția BROWN/ SAUTE, pe High.
  • Se adaugă carnea tăiată cuburi și se acoperă cu capacul. 
  • Se lasă să se rumenească pe toate părțile, apoi se adaugă legumele tăiate.
  • Se lasă în continuare pe funcția Brown/ Saute până se rumenesc bine toate ingredientele, apoi se adaugă vinul roșu, paprika, sare și apa. 
  • Pentru doritori, se pot adaugă câteva rondele de ardei iute.
  • Se comută pe funcția SLOW, high, durata 1 oră.
  • După terminarea programului, se adaugă ciupercile tăiate (cele mici se lasă întregi). 
  • Se selectează funcția SLOW, high, timp de o oră. 
  • După terminarea programului, se selectează funcția ROAST, 20 minute. 
  • În funcție de cum vă place, se lasă să scadă zeama până atinge consistența dorită. 
  • După încheierea programului, aparatul vă trece automat pe funcția Warm, păstrând mâncarea caldă.
  • Noi am servit cu garnitură de orez simplu și salată de ardei copți cu usturoi și pătrunjel.