Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă coaste de porc cu cartofi la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot by Dulciuri fel de fel

Rețetă coaste de porc cu cartofi la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot by Dulciuri fel de fel
Rețetă coaste de porc cu cartofi la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot by Dulciuri fel de fel Rețetă coaste de porc cu cartofi la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot by Dulciuri fel de fel Rețetă coaste de porc cu cartofi la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot by Dulciuri fel de fel

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg coaste de porc
• 4-5 linguri sos de soia
• 2 linguri sos Worcester
• 1 lingură miere
• 1 pahar bere
• sare și piper
• cimbru

Pentru garnitură:
• cartofi
• usturoi, cu cât mai mult cu atât mai bun
• 1 lingură muștar
• cimbru
• sare

Descriere

Pregătește coaste fragede și bune de te lingi pe degete la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot! Urmărește pașii rețetei pregătite cu pasiune de Dulciuri fel de fel!

Mod de preparare

  • Porționează o scăricicică
  • Într-un castron amestecă sosul de soia cu sosul Worchester și o lingură de miere
  • Pune puțină sare și piper proaspăt măcinat
  • Scoate coastele în castron și acoperă-le bine cu sos
  • În vasul aparatului Multicooker 5 in1 Digital Crock-Pot pune un pahar de bere, câteva crenguțe de cimbru și câteva boabe de piper mozaic
  • Așază coastele și pune capacul
  • Setează pe funcția SLOW COOKING, timp 4 ore
  • După acest timp, setează pe funcția SAUTE/BROWN, timp 20 de minute
  • Notă! Timpul depinde și de câtă zeamă au lăsat coastele, dacă este necesar poți opri aparatul mai devreme sau poți prelungi timpul, până scade lichidul din vas și coastele se rumenesc pe amble părți!
  • Între timp pregătește cartofii pentru garnitură
  • Curăță cartofii și spală-i, apoi taie-i în bucăți potrivite ca mărime
  • Pune-i într-un bol și adaugă peste ei ulei, sare, piper, usturoi pisat, muștar și cimbru verde tocat
  • Amestecă bine cu mâna, să fie cartofii bine acoperiți de condimente și ulei
  • Scoate coastele din vas, pune-le pe un platou și păstrează-le la cald până gătești și cartofii
  • Dacă te grăbești și vrei să fie gata în același timp cu coastele îi poți face la cuptor.
  • Pune câteva linguri de ulei și puțină apă în vas, apoi pune cartofii
  • Adaugă capacul și setează pe funcția de PRĂJIRE
  • Amestecă din când în când, pentru a se rumeni pe toate părțile.
Poftă bună! 

Preparat cu