Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Mușchiuleț de porc cu cartofi și sos de usturoi cu pătrunjel la Multicookerul Crock-pot Express by Prăjiturela

Rețetă Mușchiuleț de porc cu cartofi și sos de usturoi cu pătrunjel la Multicookerul Crock-pot Express by Prăjiturela
Rețetă Mușchiuleț de porc cu cartofi și sos de usturoi cu pătrunjel la Multicookerul Crock-pot Express by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 mușchiuleț de porc
• 8-10 cartofi mici
• 300 ml supă (sau apă)

Pentru carne: sare, piper, boia, usturoi granulat, oregano
• 2 linguri ulei de măsline

Pentru sos: 3 linguri ulei de măsline, 1/2 legătură pătrunjel, 2 căței usturoi, 1/2 linguriță fulgi de ardei iute

Descriere

Prăjiturela îți arată cum prepari prânzul sau cina fără efort la Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune! Această rețetă de mușchiuleț de porc cu cartofi și sos de usturoi cu pătrunjel este un adevărat deliciu și foarte ușor de preparat! 

Mod de preparare

  • Setează multicookerul Crockpot Express pe funcția "brown/saute" și cât se încălzește, asezonează carnea
  • Pune cele 2 linguri de ulei de măsline, frige carnea pentru 2-3 minute, apoi scoate-o
  • Adaugă grătarul în vas, toarnă supa, apoi adaugă carnea și cartofii
  • Sigilează, setează supapa de abur pe "închidere", apoi setează funcția manuală și timpul de 18 minute
  • După cele 18 minute eliberează supapa și așteaptă 2-3 minute
  • Servește mușchiulețul cald cu cartofi, alături de sosul pe care l-ai pregătit din uleiul de măsline, usturoiul zdrobit, sare și pătrunjelul tocat mărunt