Rețetă iahnie de fasole cu ciolan la multicooker-ul Crock-Pot Express by Daniela Niculi
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 morcovi |
• 1 ardei gras roșu |
• 1 ardei gras galben |
• 1 ceapă |
• 1 țelină mică |
• 400 g roșii cuburi |
• 500 g fasole albă (ținută în apă rece pe timpul nopții) |
• 1 ciolan afumat (cam 1,5 kg) |
• 1 l apă |
• 1 linguriță boia |
• 1/2 linguriță turmeric |
• 3 foi de dafin |
Descriere
Această iahnie de fasole cu ciolan se gătește fără efort la multicookerul Express, echipat cu o gamă variată de programe și moduri de gătire. Pentru rețeta de mai jos, a fost de ajutor programul de fasole, perfect pentru a pregăti o iahnie delicioasă, aromată, cu o carne fragedă și suculentă.
Mod de preparare
Pasul 1. Am pus legumele tocate în vasul multicooker-ului Crock-Pot Express și am ales programul Sauté pentru 5 minute.
Pasul 2. Am adăugat fasolea, apa, roșiile și ciolanul. Am adăugat condimentele și am închis oala cu capacul etanș.
Pasul 3. Am verificat supapa pentru aburi să fie închisă, am ales programul Beans și am setat pentru 70 de minute.
Pasul 4. Când timpul s-a scurs, am deschis supapa cu o mănușă de bucătărie, apoi am deschis capacul și am găsit un preparat gătit perfect. Am completat cu pătrunjel tocat și gata masa.
Pasul 2. Am adăugat fasolea, apa, roșiile și ciolanul. Am adăugat condimentele și am închis oala cu capacul etanș.
Pasul 3. Am verificat supapa pentru aburi să fie închisă, am ales programul Beans și am setat pentru 70 de minute.
Pasul 4. Când timpul s-a scurs, am deschis supapa cu o mănușă de bucătărie, apoi am deschis capacul și am găsit un preparat gătit perfect. Am completat cu pătrunjel tocat și gata masa.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei