Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Friptura de vita cu vin by Rocsy in bucatarie

Reteta - Friptura de vita cu vin by Rocsy in bucatarie
Reteta - Friptura de vita cu vin by Rocsy in bucatarie Reteta - Friptura de vita cu vin by Rocsy in bucatarie

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 700 g pulpa de vita
• 1 ceapa
• 1 morcov
• 250 g rosii decojite un suc propriu
• 1 mana rosii cherry
• sare
• piper
• boia de ardei dulce
• 1 lingurita amestec de legume natural
• 1 foaie de dafin
• 1 crenguta cimbru
• 4 catei de usturoi
• 1 cana de vin rosu de tara

Mod de preparare

  • Spalati carnea de vita si o stergeti cu niste servevetele, apoi o taiati bucati potrivite.
  • Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi solzisori.
  • Morcovul decojit il taiati rondele, rosiile decojite le maruntiti.
  • Usturoiul curatat il taiati bucati mai mari.
  • In oala Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune puneti ceapa, morcovul, rosiile decojite, amestecati.
  • Adaugati carnea de vita, usturoiul, sare, piper, boia dulce si amestecul de legume si amestecati.
  • La final turnati vinul, dati drumul la crenguta de cimbru, foaia de dafin si rosiile cherry.
  • Conectati aparatul la o sursa de curent.
  • Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, iar supapa de abur sa fie deblocata.
  • Apasati functia SLOW COOK, un timp de 4 ore si presiune High.
  • Apasati butonul START/STOP.
  • Lasati aparatul sa isi faca treaba in voie, fara a avea grija lui.
  • Daca folositi vin de magazin, care este mai alcoolizat, folositi mai intai functia Brown/Sote pentru 10-15 minute, apoi Slow Cook.
  • Dupa ce friptura este gata si timpul de gatire s-a terminat, apasati butonul START/STOP.
  • Acum puteti scoate capacul. 
  • Carnea este extrem de frageda, delicioasa!
  • Serviti friptura alaturi de un piure de cartofi cremos.