Reteta - Friptura de vita cu vin by Rocsy in bucatarie


Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 700 g pulpa de vita |
• 1 ceapa |
• 1 morcov |
• 250 g rosii decojite un suc propriu |
• 1 mana rosii cherry |
• sare |
• piper |
• boia de ardei dulce |
• 1 lingurita amestec de legume natural |
• 1 foaie de dafin |
• 1 crenguta cimbru |
• 4 catei de usturoi |
• 1 cana de vin rosu de tara |
Mod de preparare
- Spalati carnea de vita si o stergeti cu niste servevetele, apoi o taiati bucati potrivite.
- Ceapa curatata o taiati pe jumatate, apoi solzisori.
- Morcovul decojit il taiati rondele, rosiile decojite le maruntiti.
- Usturoiul curatat il taiati bucati mai mari.
- In oala Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune puneti ceapa, morcovul, rosiile decojite, amestecati.
- Adaugati carnea de vita, usturoiul, sare, piper, boia dulce si amestecul de legume si amestecati.
- La final turnati vinul, dati drumul la crenguta de cimbru, foaia de dafin si rosiile cherry.
- Conectati aparatul la o sursa de curent.
- Puneti capacul, rotiti pe pozitia blocat, iar supapa de abur sa fie deblocata.
- Apasati functia SLOW COOK, un timp de 4 ore si presiune High.
- Apasati butonul START/STOP.
- Lasati aparatul sa isi faca treaba in voie, fara a avea grija lui.
- Daca folositi vin de magazin, care este mai alcoolizat, folositi mai intai functia Brown/Sote pentru 10-15 minute, apoi Slow Cook.
- Dupa ce friptura este gata si timpul de gatire s-a terminat, apasati butonul START/STOP.
- Acum puteti scoate capacul.
- Carnea este extrem de frageda, delicioasa!
- Serviti friptura alaturi de un piure de cartofi cremos.
Preparat cu
-550lei
Crockpot
Express Multicooker cu gătire sub presiune Crockpot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei