Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Friptura de porc by Teo's Kitchen

Reteta Friptura de porc by Teos Kitchen

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1.5 kg ceafa de porc, intr-o bucata
• 100 g faina
• 2 linguri ulei de masline
• 2 morcovi mari
• 2 tije de apio (sau ½ telina)
• 2 mere verzi
• 2 cepe albe
• 100 g unt
• 3 linguri mix de condimente pentru porc
• 3 foi dafin
• 250 ml supa de legume
• 2 linguri amidon

Mod de preparare

  • Pune faina intr-o farfurie mai mare si tavaleste bucata de carne bine de tot, sa fie acoperita pe toate partile.
  • Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute.
  • Pune doua linguri de ulei de masline si cand s-a incins rumeneste carnea pe toate partile.
  • Pune apoi pe langa carne morcovii si tijele apio taiate cuburi, apoi ceapa taiata julien si merele felii.
  • Adauga cubuletele de unt si condimentele pentru carne de porc.
  • Pune foile de dafin si supa de legume.
  • Inchide capacul, inchide supapa de aburi si selecteaza programul Meat/Stew pentru 1 ora si 10 minute si apasa Start.
  • Cand programul s-a terminat deshide supapa de aburi si desfa capacul.
  • Scoate carnea pe un platou si dizolva amisonul cu putina zeama si toarna-l apoi in oala si selecteaza programul Brown/Sote pentru 10 minute.
  • Lasa sa se gateasca pana sosul se ingroasa.
  • Serveste friptura de porc cu orez si sos de legume.

Preparat cu

-200lei