Reteta Friptura de porc by Teo's Kitchen
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1.5 kg ceafa de porc, intr-o bucata |
• 100 g faina |
• 2 linguri ulei de masline |
• 2 morcovi mari |
• 2 tije de apio (sau ½ telina) |
• 2 mere verzi |
• 2 cepe albe |
• 100 g unt |
• 3 linguri mix de condimente pentru porc |
• 3 foi dafin |
• 250 ml supa de legume |
• 2 linguri amidon |
Mod de preparare
- Pune faina intr-o farfurie mai mare si tavaleste bucata de carne bine de tot, sa fie acoperita pe toate partile.
- Seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe programul Brown/Sote pentru 15 minute.
- Pune doua linguri de ulei de masline si cand s-a incins rumeneste carnea pe toate partile.
- Pune apoi pe langa carne morcovii si tijele apio taiate cuburi, apoi ceapa taiata julien si merele felii.
- Adauga cubuletele de unt si condimentele pentru carne de porc.
- Pune foile de dafin si supa de legume.
- Inchide capacul, inchide supapa de aburi si selecteaza programul Meat/Stew pentru 1 ora si 10 minute si apasa Start.
- Cand programul s-a terminat deshide supapa de aburi si desfa capacul.
- Scoate carnea pe un platou si dizolva amisonul cu putina zeama si toarna-l apoi in oala si selecteaza programul Brown/Sote pentru 10 minute.
- Lasa sa se gateasca pana sosul se ingroasa.
- Serveste friptura de porc cu orez si sos de legume.
Preparat cu
-550lei
Crockpot
Express Multicooker cu gătire sub presiune Crockpot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei