Reteta Cotlete de porc cu mustar si cartofi noi



Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 cotlete de porc fara os |
• 800 g cartofi noi mici |
• 1 lingura mustar dijon |
• 1 lingura mustar frantuzesc cu seminte |
• 1 fir usturoi verde |
• 4 linguri ulei |
• 20 g unt |
• 1 lingurita cimbru uscat |
• sare si piper dupa gust |
• 200 ml smantana lichida pentru gatit |
• chivas si marar verde |
Descriere
Aparatul de gatit sub presiune Multicooker Crock-Pot Express iti va usura munca in bucatarie, iar tu vei avea mai mult timp liber alaturi de cei dragi. Este ideal pentru 6 persoane si are 4 moduri de gatire: gatire rapida sub presiune, slow cooking, saute si gatire la aburi.
Mod de preparare
- Condimenteaza cotletele de porc cu sare, piper si cimbru uscat.
- Pune uleiul si cubuletul de unt in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune.
- Apasa BROWN/SOTE, seteaza timpul 10 minute si apasa START/STOP.
- Lasa sa se incinga uleiul, pune cotletele de porc si lasa-le cateva minute pe fiecare parte pana se rumenesc usor.
- Adauga si putin usturoi verde.
- Scoate apoi carnea pe o farfurie si pune cartofii noi bine spalati si uscati.
- Intr-un bol combina cele doua tipuri de mustar cu smantana lichida, sare si piper, cimbru si pune amestecul peste cartofi.
- Adauga in oala cotletele de porc, inchide capacul, apasa butonul MEAT/STEW, seteaza presiunea pe HIGH si timpul pentru 30 de minute.
- Verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa SEAL/CLOSE si apasa butonul START/STOP.
- Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, elibereaza aburii si lasa 10-15 minute, apoi desfa capacul cu grija, folosind o manusa de bucatarie.
- Presara deasupra mararul si chivas tocate fin si serveste alaturi de o salata.
Preparat cu
-550lei
Crockpot
Express Multicooker cu gătire sub presiune Crockpot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei