Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teo's Kitchen

Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen
Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

25m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 linguri ulei de masline sau unt
• O ceapa alba mare, taiata marunt
• 5-6 catei de usturoi
• 500ml supa de pui / apa
• 2 linguri mix de condiment pentru pui
• 1 kg pulpe de pui inferioare (12 bucati)
• 200ml smantana dulce pentru gatit
• 2 linguri faina
• 100g spanac proaspat
• 150g parmesan dat pe razatoare
• Sare si piper dupa gust

Descriere

Astazi ne bucuram de o noua reteta de la Teo's Kitchen: pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-Pot Express! O reteta atat sanatoasa, cat si gustoasa si usor de pregatit!

Mod de preparare

  • Porneste Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si selecteaza functia BROWN/SAUTE. Cand aparatul este incins, pune uleiul de masline/untul si ceapa. Caleste ceapa pana devine lucioasa, aproximativ 3-4 minute
  • Adauga usturoiul trecut prin presa si soteaza alaturi de ceapa 1 minut
  • Condimenteaza pulpele de pui si aseaza-le in oala, peste ceapa
  • Toarna deasupra supa de pui
  • Inchide etans capacul, inchide valva, seteaza Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe functia POULTRY. Aceasta functie seteaza automat multicookerul pe presiune mare (HIGH) si un timp de gatire de 15 minute din momentul in care aparatul este incins
  • Dupa ce cele 15 minute au trecut, lasa presiunea sa se elibereze natural timp de 5 minute (nu atinge aparatul, care intra automat in functia KEEP WARM), apoi foloseste un cleste pentru a deschide valva
  • Deschide capacul si scoate puplele pe o farfurie si acopera-le cu fole de aluminiu pentru ca acestea sa se mentina calde
  • Amesteca smantana dulce cu faina, cu telul, pana cand nu mai exista cocoloase
  • Toarna amestecul in oala, peste sucul ramas de la pulpele de pui
  • Pune si parmesanul si spanacul si alege functia BROWN/SAUTE si lasa sosul sa dea cateva clocote, pana se ingroasa si devine cremos si consistent
  • Acum ai doua optiuni: fie pui pulpele de pui din nou in oala si le dai un clocot in sos, fie servesti separat pulpele si sosul alaturi de garnitura

Pofta buna!