Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Dulciuri Fel de Fel

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Dulciuri Fel de Fel
Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Dulciuri Fel de Fel

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 4 pulpe de pui (intregi)
• sare si piper
• busuioc uscat

Pentru sosul de parmezan:
• 50 g unt
• 600 ml smantana de gatit
• 2 catei usturoi
• 250 g parmezan ras
• putina nucsoara
• sare
• patrunjel verde tocat

Descriere

Dulciuri Fel de Fel a pus Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la treaba si a pregatit cele mai fragede, gustoase si sanatoase pulpe de pui cu sos de parmezan!

Mod de preparare

  • Aseaza pulpele de pui curatate si spalate in vasul Multicookerului Crock-Pot Express si condimenteaza dupa gust cu sare, piper si busuioc uscat. Adauga deasupra 2-3 linguri de ulei si aproximativ 50ml de apa. Poti condimenta carnea cu orice condimente doresti. In loc de apa, poti folosi vin sau chiar bere pentru un plus de gust si fragezime
  • Pune capacul si seteaza Multicookerul Crock-Pot pe functia POULTRY, temperatura HIGH si timpul de gatire de 20 de minute
  • Dupa ce acest program se termina, elibereaza supapa de aburi, apoi deschide capacul cu grija
  • Pulpele sunt foarte bune asa cum sunt, insa daca doresti sa fie putin rumenite, seteaza la final capacul pe functia BROWN/SAUTE, timpul de gatire 10 minute si rumeneste-le putin pe toate partile
  • Scoate pulpele pe un platou si pastreaza-le la cald pana pregatesti sosul de parmezan

Pentru sosul de parmezan:
  • Seteaza Multicookerul Crock-Pot Express pe functia BROWN/SAUTE timp de 20 de minute
  • Pune untul la topit, zdrobeste usturoiul si adauga-l deasupra. Cand usturoiul devine auriu, adauga smantana de gatit, sare si putina nucsoara. Cand incepe sa fiarba, adauga parmezanul ras si amesteca. Adauga patrunjel proaspat tocat. Pune pastele fierte si amesteca putin cat sa se lipeasca sosul de ele
  • Daca sosul se ingroasa prea mult, il poti subtia cu putina apa in care au fiert pastele

Pofta buna!