Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Pulpă de curcan afumată, cu garnitură de sparanghel

Pulpă de curcan afumată, cu garnitură de sparanghel
Pulpă de curcan afumată, cu garnitură de sparanghel

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de curcan afumata – 1 buc.
• Sparanghel – 1/2 legatura
• Condiment Texas Barbecue – dupa gust
• Miere – 1 lingura
• Piper amestec – dupa gust
• Sare – dupa gust
• Unt – 25 gr.
• Ulei de masline – 2 linguri
• Vin roze – 40 ml
• Cimbru proaspat – 2 crengute
• Apa – 200 ml

Mod de preparare

• asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec
• adaugati-o in slow cooker impreuna cu vinul roze si apa, crengutele de cimbru proaspat, untul si uleiul de masline
• setati slow cooker-ul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere si adaugati si sparanghelul curatat in prealabil – asezonati cu sare si piper amestec, daca este cazul
• la finalul programului de gatire, scoateti din vasul Crock-Pot si serviti fierbinte.

Pofta buna!