Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Pulled Pork la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete

Pulled Pork la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete
Pulled Pork la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Pulled Pork la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Pulled Pork la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Pulled Pork la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Pulled Pork la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Pulled Pork la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete Pulled Pork la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Carte de Retete

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

40m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 1,5 kg pulpa de porc
• 1 lingura zahar brun
• 1 lingurita de sare
• 1 lingura boia de ardei dulce
• 1 lingurita boia de ardei afumata
• 1 lingurita pudra de usturoi
• 1/2 lingurita chimion
• 250 ml apa sau supa
• 1/2 cana de ketchup sau sos Bbq
• ulei

Descriere

O reteta delicioasa de care te poti bucura in diverse forme: fie sub forma de burger, tacos, burrito sau direct intr-un sandwich. Carnea este frageda si aromata, iar tu te bucuri de o mancare mai sanatoasa. Incearca reteta propusa de Carte de retete!

Mod de preparare

  • Taie carnea de porc in patru bucati de marime egala
  • Amesteca zaharul brun, sarea, boiaua dulce si afumata, pudra de usturoi si chimenul 
  • Tavaleste bucatile de carne prin amestecul de condimente
  • Seteaza Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe BROWN/SAUTE si adauga o lingura de ulei. Prajeste bucatile de carne pe rand, sau pune cel mult doua bucati daca incap
  • Scoate carnea pe o farfurie si adauga in vasul multicookerului 50ml de apa. Cu o spatula de lemn, indeparteaza toate reziduurile de pe fundul vasului
  • Adauga apa sau supa amestecata cu ketchupul sau sosul BBQ si toarna in vasul multicookerului Crock-Pot Express. Pune bucatile de carne si inchide capacul si supapa de abur
  • Seteaza aparatul pe MANUAL HIGH timp de 40 de minute
  • Cand acest timp expira, asteapta 10 minute si apoi elimina aburul
  • Scoate carnea pe o farfurie si rupe-o in bucati cu ajutorul a doua furculite
  • Poti sa mai adaugi din sos, deoarece este plin de aroma
  • Serveste in orice forma iti doresti: burger, taco, burrito, sandwich sau alaturi de orez, cartofi prajiti/fierti/copti/piure

Pofta buna!