Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pui cu sos de smântână și muștar la Multicooker Crockpot Express cu gătire sub presiune by Laura's Sweets

Rețetă pui cu sos de smântână și muștar la Multicooker Crockpot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets
Rețetă pui cu sos de smântână și muștar la Multicooker Crockpot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă pui cu sos de smântână și muștar la Multicooker Crockpot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă pui cu sos de smântână și muștar la Multicooker Crockpot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă pui cu sos de smântână și muștar la Multicooker Crockpot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă pui cu sos de smântână și muștar la Multicooker Crockpot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă pui cu sos de smântână și muștar la Multicooker Crockpot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă pui cu sos de smântână și muștar la Multicooker Crockpot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 pulpe pe pui
• 300 gr.gălbiori proaspeți
• sare
• 2 cepe albe
• 50 ml ulei
• 400 gr.smântână
• 2 lg muștar
• 300 ml apă plata (supă de pui)
• 1 conopidă mică
• opțional (un cățel de usturoi)
• un cub mic de unt

Descriere

Laura's Sweets a pregătit cel mai gustos pui cu sos de smântână și muștar în doar 20 de minute cu ajutorul Multicookerului Crockpot Express cu gătire sub presiune! Citește rețeta și descoperă cât este de ușor!

Mod de preparare

  • Curăță ceapa și tăi-o mărunt
  • Curăță carnea și porționeaz-o
  • Conectează Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune la o sursă de curent
  • În vasul aparatului, pune uleiul, un praf de sare și ceapa tăiată (dacă vrei, poți adăuga și un cățel de usturoi tăiat mărunt)
  • Apasă pe butonul Brown/Saute, fără să pui capacul, cu durata de 7 minute, apoi apasă butonul Start
  • Odată rumenită ceapa, adaugă carnea și lasă până când se rumenește și aceasta
  • Adaugă apă fierbinte (supă de pui)
  • Amestecă smântâna cu muștarul și sarea, apoi adaugă peste carne. Amestecă ușor cu o spatulă
  • Așază capacul și fixează supapa de eliberare aburi în poziția închisă
  • Apasă tasta Pultry, durata 20 de minute, presiune LOW și apoi apasă tasta START
  • Aparatul va începe să gătească mâncarea, timp în care tu pregătești risotto de conopidă
  • Când programul de gătire s-a încheiat, va trece automat pe funcția de păstrare la cald
  • Cu multă atenție, deschide supapa de eliberare aburi, așteaptă să se degaje tot aburul și apoi desfă capacul
  • Desfă conopida în buchete mici, spăl-o bine, și toac-o mărunt cu ajutorul unui robot
  • Într-o tigaie încinge puțin ulei, adaugă o ceapă tocată mărunt și rumenește-o. Apoi, adaugă conopidă mărunțită și las-o la rumenit circa 5-7 minute. Adaugă sare după gust, iar la final adaugă puțin unt
  • Puiul cu sos de smântână și muștar se servește fierbinte, alături de risotto de conopidă sau mămăliguță caldă, după preferințe

  • Poftă bună!