Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Pui cu sos de smantana si mustar la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune by Laura's Sweets

Pui cu sos de smantana si mustar la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets
Pui cu sos de smantana si mustar la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Pui cu sos de smantana si mustar la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Pui cu sos de smantana si mustar la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Pui cu sos de smantana si mustar la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Pui cu sos de smantana si mustar la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Pui cu sos de smantana si mustar la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets Pui cu sos de smantana si mustar la Multicooker Crock Pot Express cu gatire sub presiune by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 pulpe pe pui
• 300 gr.galbiori proaspeti
• sare
• 2 cepe albe
• 50 ml ulei
• 400 gr.smantana
• 2 lg mustar
• 300 ml apa plata (supa de pui)
• 1 conopida mica
• optional (un catel de usturoi)
• un cub mic de unt

Descriere

Laura's Sweets a pregatit cel mai gustos pui cu sos de smantana si mustar in doar 20 de minute cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune! Citeste reteta si descopera cat este de usor!

Mod de preparare

  • Curata ceapa si tai-o marunt
  • Curata carnea si portioneaz-o
  • Conecteaza Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent
  • In vasul aparatului, pune uleiul, un praf de sare si ceapa taiata (daca vrei, poti adauga si un catel de usturoi taiat marunt)
  • Apasa pe butonul Brown/Saute, fara sa pui capacul, cu durata de 7 minute, apoi apasa butonul Start
  • Odata rumenita ceapa, adauga carnea si lasa pana cand se rumeneste si aceasta
  • Adauga apa fierbinte (supa de pui)
  • Amesteca smantana cu mustarul si sare, apoi adauga peste carne. Amesteca usor cu o spatula
  • Aseaza capacul si fixeaza supapa de eliberare aburi in pozitia inchisa
  • Apasa tasta Pultry, durata 20 de minute, presiune LOW si apoi apasa tasta START
  • Aparatul va incepe sa gateasca mancarea, timp in care tu pregatesti risotto de conopida
  • Cand programul de gatire s-a incheiat, va trece automat pe functia de pastrare la cald
  • Cu multa atentie, deschide supapa de eliberare aburi, asteapta sa se degaje tot aburul si apoi desfa capacul
  • Desfa conopida in buchete mici, spal-o bine, si toac-o marunt cu ajutorul unui robot
  • Intr-o tigaie incinge putin ulei, adauga o ceapa tocata marunt si rumeneste-o. Apoi, adauga conopida maruntita si las-o la rumenit circa 5-7 minute. Adauga sare dupa gust, iar la final adauga putin unt
  • Puiul cu sos de smantana si mustar se serveste fierbinte, alaturi de risotto de conopida sau mamaliguta calda, dupa preferinte

Pofta buna!