Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă piept de curcan în sos cremos de ciuperci la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome

Rețetă piept de curcan în sos cremos de ciuperci la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome
Rețetă piept de curcan în sos cremos de ciuperci la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă piept de curcan în sos cremos de ciuperci la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă piept de curcan în sos cremos de ciuperci la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă piept de curcan în sos cremos de ciuperci la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă piept de curcan în sos cremos de ciuperci la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă piept de curcan în sos cremos de ciuperci la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

35m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 300 g piept de curcan fără os
• 200 g ciuperci champignon
• 2 fire ceapa verde
• 2 linguri ulei
• Sare,piper,boia
• 250 ml stock vita(supa oase vita)
• 1 lingura amidon
• 2 linguri smântâna
• Patrunjel verde

Descriere

Bucate, Vorbe și Arome a pus Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune la treabă și în doar 35 de minute a pregătit cel mai delicios și fraged piept de curcan în sos cremos de ciuperci!

Mod de preparare

  • Pune cele două linguri de ulei în vasul Multicookerului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune și apasă tasta Brown/Saute, apoi tasta Start
  • Taie pieptul de curcan cubulețe și condimentează, apoi pune-l în vasul Multicookerului
  • După ce carnea s-a rumenit, scoate-o pe un platou și acoper-o
  • Pune apoi în vasul Multicookerului ceapa verde tocată mărunt și ciupercile feliate
  • Călește-le până se înmoaie, apoi adaugă carnea înapoi în vas și toarnă supa sau apă cât să le acopere. Ține cont de faptul că lichidul nu va scădea foarte mult în timpul gătirii
  • După ce ai adăugat și supa/apa, pune capacul Multicookerului și rotește-l pe poziția Închis
  • Închide supapa pentru aburi
  • Setează funcția Poultry, presiune HIGH și timpul de 35 de minute și apasă tasta Start
  • După expirarea timpului de gătire, apasă tasta STOP și așteaptă 10 minute pentru ca presiunea să se elibereze natural
  • Eliberează supapa de aburi ajutându-te de o spatulă și deschide cu grijă capacul
  • Într-un bol, amestecă o lingurp de amidon cu smântâna, apoi pune câte puțin din sosul fierbinte, încălzind astfel amestecul de smântână
  • Pune smântâna peste carne
  • Apasă tasta Brown/Saute și mai lasă să fiarbă 2-3 minute, cât să se îngroașe sosul. De aceastp dată, nu mai pune capacul
  • Presară pătrunjel verde tocat și apoi apasă tasta Stop

Poftă bună!