Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ostropel de pui la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Merișor

Rețetă ostropel de pui la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Merișor
Rețetă ostropel de pui la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Merișor Rețetă ostropel de pui la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Merișor Rețetă ostropel de pui la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Merișor Rețetă ostropel de pui la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Merișor Rețetă ostropel de pui la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Rețete Merișor

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

45m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• pulpele, pieptul și aripile unui cocoș de curte
• 2 cepe galbene și o ceapă roșie
• 5 căței de usturoi
• 30ml ulei
• sare și piper
• 250g pastă de roșii cu ardei copți
• 150ml apă
• ierburi de grădină, uscatet
• 1 legătură de pătrunjel verde

Descriere

Retetemerisor.ro a pregătit un ostropel de pui la "oala minune" absolut delicios și foarte ușor de preparat. Descoperă și tu cât de ușoară devine munca în bucătărie atunci când ai un Multicooker Crockpot Express ce reduce considerabil timpul de gătire în timp ce îmbogățește gustul preparatelor!

Mod de preparare

  • Porționează carnea, spăl-o și usuc-o și condimenteaz-o cu sare și piper după gust
  • Curăță ceapa și usturoiul și toacă-le mărunt. Oprește un cățel de usturoi pentru final
  • Amestecă pasta de roșii cu apă
  • Conectează Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune la priză și selectează programul BROWN/SOTE pentru 15 minute și temperatura la nivel HIGH
  • Așteaptă 1-2 minute să se încălzească oala minune, apoi adaugă uleiul și lasă-l să se încălzească. Pe display-ul aparatului apare mesajul HEAT, iar când este încălzit se aude un semnal sonor
  • Adaugă carnea și rumenește-o pe toate părțile, întorcând-o cu o spatule de silicon
  • Atunci când carnea este rumenită, adaugă ceapa și usturoiul și amestecă bine până se epuizează timpul setat
  • Adaugă pasta de roșii diluată, ierburile de grădină, puțină sare și puțin piper, după gust
  • Închide capacul multicookerului și asigura-te că butonul supapei este pe poziția închis
  • Apasă butonul MEAT/STEW, setează timpul pentru 45 de minute și temperatura pe nivelul HIGH și apasă butonul START/STOP
  • După expirarea timpului se va auzi un semnal sonor, iar multicookerul Crockpot va trece automat pe funcția de menținere la cald ce durează până la 4 ore
  • Lasă să se evapore tot aburul, apoi desfă cu grijă capacul, mai adaugă un cățel de usturoi răzuit pentru un plus de gust și acoperă vasul pentru încă 3-4 minute
  • Adaugă pătrunjelul verde tocat și gata!

  • Poftă bună!