Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Merisor

Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Merisor
Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Merisor Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Merisor Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Merisor Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Merisor Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Retete Merisor

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

45m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• pulpele, pieptul si aripile unui cocos de curte
• 2 cepe galbene si o ceapa rosie
• 5 catei de usturoi
• 30ml ulei
• sare si piper
• 250g pasta de rosii cu ardei copti
• 150ml apa
• ierburi de gradina, uscatet
• 1 legatura de patrunjel verde

Descriere

Retetemerisor.ro a pregatit un ostropel de pui la "oala minune" absolut delicios si foarte usor de preparat. Descopera si tu cat de usoara devine munca in bucatarie atunci cand ai un Multicooker Crock-Pot Express ce reduce considerabil timpul de gatire si in timp ce imboateste gustul preparatelor!

Mod de preparare

  • Portioneaza carnea, spal-o si usuc-o si condimenteaz-o cu sare si piper dupa gust
  • Curata ceapa si usturoiul si toaca-le marunt. Opreste un catel de usturoi pentru final
  • Amesteca pasta de rosii cu apa
  • Conecteaza Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la priza si selecteaza programul BROWN/SOTE pentru 15 minute si temperatura la nivel HIGH
  • Asteapta 1-2 minute sa se incalzeasca oala minune, apoi adauga uleiul si lasa-l sa se incalzeasca. Pe display-ul aparatului apare mesajul HEAT, iar cand este incalzit se aude un semnal sonor
  • Adauga carnea si rumeneste-o pe toate partile, intorcand-o cu o spatule de silicon
  • Atunci cand carnea este rumenita, adauga ceapa si usturoiul si amesteca bine pana se epuizeaza timpul setat
  • Adauga pasta de rosii diluata, ierburile de gradina, putina sare si putin piper, dupa gust
  • Inchide capacul multicookerului si asigura-te ca butonul supapei este pe pozitia inchis
  • Apasa butonul MEAT/STEW, seteaza timpul pentru 45 de minute si temperatura pe nivelul HIGH si apasa butonul START/STOP
  • Dupa expirarea timpului se va auzi un semnal sonor, iar multicookerul crock-pot va trece automat pe functia de mentinere la cald ce dureaza pana la 4 ore
  • Lasa sa se evapore tot aburul, apoi desfa cu grija capacul, mai adauga un catel de usturoi razuit pentru un plus de gust si acopera vasul pentru inca 3-4 minute
  • Adauga patrunjelul verde tocat si gata!

Pofta buna!

Preparat cu

-200lei