Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Fasole cu costita afumata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Prajiturela

Fasole cu costita afumata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Prajiturela
Fasole cu costita afumata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Prajiturela Fasole cu costita afumata la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Prajiturela

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500-600 g costita afumata
• 500 g fasole boabe (uscata)
• 1 ceapa galbena
• 1 morcov
• 2 foi de dafin
• 1 lingurita boia afumata
• 1 l supa de carne sau legume sau 2 cuburi de supa bio (se gaseste la magazinele naturiste).
• Sare
• Piper
• 2 linguri de ulei

Descriere

Iata ca Prajiturela ne-a pregatit o reteta de toamna delicioasa, si foarte rapid cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune: fasole cu costita afumata!

Mod de preparare

  • Spala fasolea si pune-i in vasul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Toarna apa cat sa o acopere cu 1cm peste boabe
  • Pune capacul, seteaza supapa de eliberare a presiunii pe pozitia etansare si seteaza functia BEANS
  • Pe ecran va aparea mesajul HEAT - asta inseamna ca lichidul din interior se incalzeste. In functie de cat de rece este acesta, aceasta actiune poate dura intre 3 si 10 minute. Dupa ce dispare mesajul HEAT, va aparea temporizatorul. Pentru functia BEANS, timpul este de 15 minute
  • Dupa ce trec cele 15 minute, vasul se opreste automat si incepe eliminarea presiunii ce dureaza aproximativ 10 minute.
  • Dupa aceste 10 minute, porneste automat functia Pastrare la cald
  • Ridica capacul si toarna fasolea intr-o strecuratoare
  • Clateste vasul, sterge-l si pune-l din nou in functie
  • Toaca ceapa marunt, da prin razatoare morcovul si pune-le in vas. Adauga cele doua linguri de ulei, nu pune capacul si selecteaza functia de SOTARE
  • Caleste ceapa si morcovul in cele doua linguri de ulei pana cand ceapa devine translucida, apoi adauga costitele si mai caleste 2 minute
  • Adauga lingurita de boia, jumatate de lingurita de piper, o lingurita de sare si mai caleste un minut
  • Adauga apa sau supa cat sa acopere fasolea cu jumatate de cm de lichid. Daca folosesti apa, adauga acum si cele doua cuburi de supa organica
  • Pune capacul, sigileaza, seteaza supapa pe etansare si seteaza functia BEANS din nou. Multicookerul se va comporta exact ca prima data. Cand pe ecran apare KEEP WARM, inseamna ca preparatul este gata

Pofta buna!