Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome

Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome
Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

40m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg cotlet de porc
• 150 ml ketchup dulce
• 200 ml suc de rosii
• 1 lingura zahar brut
• 3 catei usturoi
• 2 lingurite dulceata ardei iute
• 1 lingura ulei
• Sare,piper,boia
• 1 lingura amidon
• Patrunjel verde

Descriere

Ce spui de cotlet de porc în sos dulce picant, gata în doar 40 de minute? Îți arată Bucate, Vorbe și Arome ce trebuie să faci pentru a obține o carne fragedă și aromată, super ușor cu Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune!

Mod de preparare

  • Taie cotletul de porc în felii mai groase, de 2-3 cm și condimentează foarte puțin, pentru că sosul va fi suficient de condimentat
  • Apasă tasta BROWN/SAUTE a Multicookerului Crockpot Express și apoi tasta START
  • În vasul aparatului adaugă o lingură de zahăr brun, ketchup, suc de roșii, usturoiul zdrobit, dulceață de ardei iute, boia, puțină sare și piper
  • Lasă să dea un clocot, apoi apasă tasta STOP
  • Feliile de cotlet se pun în acest sos și se întorc pe ambele părți
  • Carnea trebuie să fie acoperită de sos
  • Pune capacul Multicookerului Crockpot Express cu gătire sub presiune și rotește-l în poziția închis
  • Închide și supapă pentru aburi și setează funcția MEAT/STEW, presiune HIGH și timpul de 40 de minute și apasă tasta START
  • Pe display va apărea mesajul Hrat, ceea ce înseamnă că aparatul se încălzește
  • Când se va acumula suficientă presiune, vor ieși câțiva aburi iar după semnalul sonor, va începe timpul propriu zis de gătire
  • După ce acest timp expiră, apasă tasta STOP și așteaptă 10 minute pentru că presiunea să se elibereze natural
  • Eliberează apoi supapa de aburi cu ajutorul unei spatule, deschide capacul și ai grijă la aburii fierbinți care ies din oală
  • Scoate carnea din oală și păstreaz-o acoperită
  • Amestecă o lingură de amidon cu puțină apă călduță și pune-o în vas, peste sos
  • Amestecă. Sosul fiind fierbinte, se va îngroșa. Dacă e nevoie, mai poți apasă pe tasta BROWN/SAUTE pentru a mai încălzi sosul
  • Pune iar carnea în sos și presară pătrunjel verde tocat
  • Servește alături de legume trase la tigaie sau garnitură preferată!

  • Poftă bună!