Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe si Arome

Cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe si Arome
Cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe si Arome Cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe si Arome Cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe si Arome Cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe si Arome Cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe si Arome

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

40m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg cotlet de porc
• 150 ml ketchup dulce
• 200 ml suc de rosii
• 1 lingura zahar brut
• 3 catei usturoi
• 2 lingurite dulceata ardei iute
• 1 lingura ulei
• Sare,piper,boia
• 1 lingura amidon
• Patrunjel verde

Descriere

Ce spui de cotlet de porc in sos dulce picant, gata in doar 40 de minute? Iti arata Bucate, Vorbe si Arome ce trebuie sa faci pentru a obtine o carne frageda si aromata, super usor cu Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune!

Mod de preparare

  • Taie cotletul de porc in felii mai groase, de 2-3 cm si condimenteaza foarte putin, pentru ca sosul va fi suficient de condimentat
  • Apasa tasta BROWN/SAUTE a Multicookerului Crock-Pot Express si apoi tasta START
  • In vasul aparatului adauga o lingura de zahar brun, ketchup, suc de rosii, usturoiul zdrobit, dulceata de ardei iute, boia, putina sare si piper
  • Lasa sa dea un clocot, apoi apasa tasta STOP
  • Feliile de cotlet se pun in acest sos si se intorc pe ambele parti
  • Carnea trebuie sa fie acoperita de sos
  • Pune capacul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si roteste-l in pozitia inchis
  • Inchide si supapa pentru aburi si seteaza functia MEAT/STEW, presiune HIGH si timpul de 40 de minute si apasa tasta START
  • Pe display va aparea mesajul Hrat, ceea ce inseamna ca aparatul se incalzeste
  • Cand se va acumula suficienta presiune, vor iesi cativa aburi iar dupa semnalul sonor, va incepe timpul propriu zis de gatire
  • Dupa ce acest timp expira, apasa tasta STOP si asteapta 10 minute pentru ca presiunea sa se elibereze natural
  • Elibereaza apoi supapa de aburi cu ajutorul unei spatule, deschide capacul si ai grija la aburii fierbinti care ies din oala
  • Scoate carnea din oala si pastreaz-o acoperita
  • Amesteca o lingura de amidon cu putina apa calduta si pune-o in vas, peste sos
  • Amesteca. Sosul fiind fierbinte, se va ingrosa. Daca e nevoie, mai poti apasa pe tasta BROWN/SAUTE pentru a mai incalzi sosul
  • Pune iar carnea in sos si presara patrunjel verde tocat
  • Serveste alaturi de legume trase la tigaie sau garnitura preferata!

Pofta buna!