Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome

Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome
Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome Rețetă cotlet de porc în sos dulce picant la Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune by Bucate, Vorbe și Arome

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

40m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg cotlet de porc
• 150 ml ketchup dulce
• 200 ml suc de rosii
• 1 lingura zahar brut
• 3 catei usturoi
• 2 lingurite dulceata ardei iute
• 1 lingura ulei
• Sare,piper,boia
• 1 lingura amidon
• Patrunjel verde

Descriere

Ce spui de cotlet de porc în sos dulce picant, gata în doar 40 de minute? Îți arată Bucate, Vorbe și Arome ce trebuie să faci pentru a obține o carne fragedă și aromată, super ușor cu Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune!

Mod de preparare

  • Taie cotletul de porc în felii mai groase, de 2-3 cm și condimentează foarte puțin, pentru că sosul va fi suficient de condimentat
  • Apasă tasta BROWN/SAUTE a Multicookerului Crockpot Express și apoi tasta START
  • În vasul aparatului adaugă o lingură de zahăr brun, ketchup, suc de roșii, usturoiul zdrobit, dulceață de ardei iute, boia, puțină sare și piper
  • Lasă să dea un clocot, apoi apasă tasta STOP
  • Feliile de cotlet se pun în acest sos și se întorc pe ambele părți
  • Carnea trebuie să fie acoperită de sos
  • Pune capacul Multicookerului Crockpot Express cu gătire sub presiune și rotește-l în poziția închis
  • Închide și supapă pentru aburi și setează funcția MEAT/STEW, presiune HIGH și timpul de 40 de minute și apasă tasta START
  • Pe display va apărea mesajul Hrat, ceea ce înseamnă că aparatul se încălzește
  • Când se va acumula suficientă presiune, vor ieși câțiva aburi iar după semnalul sonor, va începe timpul propriu zis de gătire
  • După ce acest timp expiră, apasă tasta STOP și așteaptă 10 minute pentru că presiunea să se elibereze natural
  • Eliberează apoi supapa de aburi cu ajutorul unei spatule, deschide capacul și ai grijă la aburii fierbinți care ies din oală
  • Scoate carnea din oală și păstreaz-o acoperită
  • Amestecă o lingură de amidon cu puțină apă călduță și pune-o în vas, peste sos
  • Amestecă. Sosul fiind fierbinte, se va îngroșa. Dacă e nevoie, mai poți apasă pe tasta BROWN/SAUTE pentru a mai încălzi sosul
  • Pune iar carnea în sos și presară pătrunjel verde tocat
  • Servește alături de legume trase la tigaie sau garnitură preferată!

  • Poftă bună!