Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teo's Kitchen

Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen
Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Costite de porc in bere la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

25m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru costite:
• 1.5 kg costite de porc proaspete (scaricica)
• 4 linguri zahar brun
• 4 linguri mix de condiment pentru porc
• 150ml sos barbeque
• 250ml bere bruna

Pentru garnitura de morcovi:
• 500g morcovi baby congelati
• 80g unt
• 60g zahar brun
• sare si piper
• ½ lingurita scortisoara
• 120 ml apa

Descriere

Iata o idee grozava pentru o Sambata in familie, si nu numai: costite de porc in bere, gata in doar 25 de minute la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune! Descopera si tu reteta pregatita de Teo's Kitchen

Mod de preparare

  • Spala costitele si usuca-le folosind un prosop de hartie. Freaca-le cu amestecul de condimente si zahar brun si lasa-le la marinat minim doua ore, de preferat chiar peste noapte pentru ca aroma sa patrunda in carne cat mai bine
  • Pune costitele in vasul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si toarna deasupra berea bruna. Inchide capacul, inchide valva de presiune si selecteaza din meniu functia MANUAL, presiune mare (HIGH) si seteaza timpul de gatire pentru 25 de minute
  • Cand timpul a expirat, lasa presiunea sa se elibereze natural timp de 5 minute - nu atinge Multicookerul, acesta va intra singur in modul de pastrare la cald. Dupa cele 5 minute, foloseste un cleste pentru a deschide valva
  • Deschide capacul si scoate costitele direct intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Unge foarte bine carnea cu sos barbeque folosind o pensula speciala pentru patiserie. Pune tava in cuptorul incins la 200 de grade timp de 10-12 minute, saua pana cand se formeaza crusta lucioasa si lipicioasa de sos

Pentru garnitura:
  • Pune toate ingredientele in vasul Multicookerului
  • Inchide capacul si valva de presiune
  • Seteaza aparatul pe functia MANUAL, presiune mare (HIGH) si timpul de gatire de 4 minute
  • Cand acest timp a expirat, deschide cu grija valva de presiune, folosind un cleste de bucatarie sau chiar o manusa
  • Cand a fost eliberata toata presiunea, deschide aparatul si serveste garnitura de morcovi caramelizati alaturi de costite

Pofta buna!