Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Chifteluțe cu piure de cartofi la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teo's Kitchen

Rețetă Chifteluțe cu piure de cartofi la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen
Rețetă Chifteluțe cu piure de cartofi la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă Chifteluțe cu piure de cartofi la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă Chifteluțe cu piure de cartofi la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă Chifteluțe cu piure de cartofi la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă Chifteluțe cu piure de cartofi la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• sare și piper după gust

Ingrediente pentru chifteluțe:
• 500g carne tocată amestec de vită și porc
• 100g pesmet
• 100g parmesan proaspăt răzuit
• 2-3 lingurițe mix condimente pentru chiftele
• o ceapă mare albă, dată pe răzătoare
• 1 ou
• 3 linguri ulei de floarea soarelui

Ingrediente pentru sos:
• 300ml passata de roșii
• 150ml sos barbeque
• 2 linguri miere
• 2 linguri oțet de mere

Ingrediente pentru piure de cartofi cu usturoi:
• 1 kg cartofi albi
• 125ml lapte
• 125ml apă
• 150g unt
• sare și piper după gust
• 3-4 căței de ustoroi

Descriere

Mâncarea copilăriei, pregătită în doar 20 de minute cu ajutorul Multicookerului Crockpot Express cu gătire sub presiune! Teo's Kitchen îți arată cum este posibil să pregătești chifteluțe în doar 10 minute, și piure tot în 10 minute cu ajutorul Multicookerului Crockpot!

Mod de preparare

Cum prepari chiftelele:
  • Amestecă carnea tocată, condimentele, ceapă, oul, pesmetul și parmesanul până obții o consistență omogenă; lasă compoziția să se odihnească timp de 30 de minute
  • Modelează chifteluțele
  • Selectează funcția BROWN/SAUTE a Multicookerului Crockpot Express cu gătire sub presiune, adaugă uleiul și așteaptă să se încingă
  • Prăjește chiftelele în ulei încins până când acestea sunt rumenite pe toate părțile
  • Scurge uleiul din vasul Multicookerului
  • Așază chiftelele în oală și separat amestecă toate ingredientele pentru sos. Adaugă sosul peste chiftele și pune capacul. Închide vâlva de presiune și alege modul MANUAL, presiune HIGH și timpul de gătire de 10 minute
  • Multicookerul Crockpot va acumula presiune și pe ecran va apărea mesajul HEAT. Când presiunea a fost acumulată, cele 10 minute vor începe să descrească
  • După ce au expirat cele 10 minute, deschide valva aparatului folosind un clește sau o mănușă de bucătărie. Așteaptă eliminarea presiunii, apoi deschide capacul cu grijă. Mută chiftelele într-o caserolă închisă ermetic și păstrează-le calde până când piureul este gata

Cum prepari piure la Multicooker Crockpot:
  • Curață cartofii de coajă și taie-i în cuburi de mărimi potrivite. Apoi, așază-i în oală aparatului, toarnă laptele și apa deasupra și adaugă cățeii de usturoi
  • Condimentează cu sare și piper, apoi închide valva pentru presiune
  • Alege modul MANUAL, presiune HIGH și timpul de gătire de doar 10 minute
  • După ce cele 10 minute expiră, deschide valva aparatului cu grijă și așteaptă să se elimine presiunea, apoi deschide capacul
  • Adaugă untul peste cartofii fierbinți și folosește o presă de cartofi pentru a obțiune piurelul. Dacă dorești un piure mai moale, poți adaugă lapte fierbinte sau unt

Poftă bună!