Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Chiftelute cu piure de cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teo's Kitchen

Chiftelute cu piure de cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen
Chiftelute cu piure de cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Chiftelute cu piure de cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Chiftelute cu piure de cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Chiftelute cu piure de cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen Chiftelute cu piure de cartofi la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune by Teos Kitchen

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente pentru chiftelute:
• 500g carna tocata amestec de vita si porc
• 100g pesmet
• 100g parmesan proaspat razuit
• 2-3 lingurite mix condimente pentru chiftele
• o ceapa mare alba, data pe razatoare
• 1 ou
• 3 linguri ulei de floarea soarelui

Ingrediente pentru sos:
• 300ml passata de rosii
• sare si piper dupa gust
• 150ml sos barbeque
• 2 linguri miere
• 2 linguri otet de mere

Ingrediente pentru piure de cartofi cu usturoi:
• 1 kg cartofi albi
• 125ml lapte
• 125ml apa
• 150g unt
• sare si piper dupa gust
• 3-4 catei de ustoroi

Descriere

Mancarea copilariei, pregatita in doar 20 de minute cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune! Teo's Kitchen iti arata cum este posibil sa pregatesti chiftelute in doar 10 minute, si piure tot in 10 minute cu ajutorul Multicookerului Crock-Pot!

Mod de preparare

Cum prepari chiftelele:
  • Amesteca carnea tocata, condimentele, ceapa, oul, pesmetul si parmesanul pana obtii o consistenta omogena; lasa compozitia sa se odihneasca timp de 30 de minute
  • Modeleaza chiftelutele
  • Selecteaza functia BROWN/SAUTE a Multicookerului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, adauga uleiul si asteapta sa se incinga
  • Prajeste chiftelele in ulei incins pana cand acestea sunt rumenite pe toate partile
  • Scurge uleiul din vasul Multicookerului
  • Aseaza chiftelele in oala si separat amesteca toate ingredientele pentru sos. Adauga sosul peste chiftele si pune capacul. Inchide valva de presiune si alege modul MANUAL, presiune HIGH si timpul de gatire de 10 minute
  • Multicookerul Crock-Pot va acumula presiune si pe ecran va aparea mesajul HEAT. Cand presiunea a fost acumulata, cele 10 minute vor incepe sa descreasca
  • Dupa ce au expirat cele 10 minute, deschide valva aparatului folosind un cleste sau o manusa de bucatarie. Asteapta eliminarea presiunii, apoi deschide capacul cu grija. Muta chiftelele intr-o caserola inchisa ermetic si pastreaza-le calde pana cand piureul este gata

Cum prepari piure la Multicooker Crock-Pot:
  • Curata cartofii de coaja si taie-i in cuburi de marimi potrivite. Apoi, aseaza-i in oala aparatului, toarna laptele si apa deasupra si adauga cateii de usturoi
  • Condimenteaza cu sare si piper, apoi inchide valva pentru presiune
  • Alege modul MANUAL, presiune HIGH si timpul de gatire de doar 10 minute
  • Dupa ce cele 10 minute expira, deschide valva aparatului cu grija si asteapta sa se elimine presiunea, apoi deschide capacul
  • Adauga untul peste cartofii fierbinti si foloseste o presa de cartofi pentru a obtiune piurelul. Daca doresti un piure mai moale, poti adauga lapte fierbinte sau unt

Pofta buna!