Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta ceafa de porc in bere, cu prune uscate si ardei copti

Reteta ceafa de porc in bere, cu prune uscate si ardei copti
Reteta ceafa de porc in bere, cu prune uscate si ardei copti

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

8h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Ceafa de porc – 1 - 1.2 kg
• Bere neagra – 250 ml
• Prune uscate deshidratate – 10 - 12 buc.
• Usturoi – 5 - 6 catei
• Sos de soia – 5 - 6 linguri
• Miere – 2 lingurite
• Ardei kapia (rosu) – 2 buc.
• Ardei gras (verde) – 2 buc.
• Ulei de masline calitativ – 2 linguri
• Piper – dupa gust
• Sare grunjoasa – dupa gust

Mod de preparare

• curatati si zdrobiti usturoiul
• crestati usor ceafa de porc, introduceti usturoiul zdrobit in crestaturi si apoi ungeti-o cu ulei de masline, sos de soia si miere
• coaceti ardeii pe o plita
• cand s-au copt, adaugati folie de plastic peste acestia, lasati-o 10 minute si ii veti decoji cu usurinta – nu ii decojiti sub apa pentru ca vor pierde foarte mult din aroma
• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si setati-l pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 8 ore
• cu 20 de minute inainte de final, adaugati sarea grunjoasa si piper (daca este cazul).

Pofta buna!