Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel

Reteta Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel
Reteta Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel Reteta Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune by Dulciuri fel de fel

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente blat negresa:
• 2 oua
• 100 g unt
• 100 g zahar
• esenta de vanilie
• 100 g faina
• 250 g cacao
• 1 lingurita praf de copt
• 2 linguri bobite de ciocolata

Ingrediente crema de branza:
• 300 g branza de vaci
• 2 oua
• 100 g zahar
• esenta de vanilie
• esenta de portocale

Descriere

Dulciuri fel de fel ne-a surprins cu o super reteta de negresa cu branza preparat foarte usor la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Incearca si tu reteta si fa-le o surpriza dulce celor dragi tie!

Mod de preparare

Pentru prepararea blatului:
  • Topeste untul la foc mic sau la microunde. Adauga zaharul si mixeaza pana se obtine o crema fina.
  • Adauga apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si un praf de sare. La sfarsit incorporeaza bobitele de ciocolata.
Pentru crema de branza:
  • Pune branza intr-un castron impreuna cu restul ingredientelor si mixeaza totul cu blenderul vertical pana obti o crema fina. Daca branza este prea uscata, poti adauga si 1-2 linguri de smantana sau inca 1 ou
  • Poti aroma cu orice alta aroma iti place
Toarna compozitia pentru blat intr-o tava (18 cm diametru) tapetata cu hartie de copt, iar crema de branza obtinuta toarn-o usor peste compozitia pentru blat si niveleaza cu o spatula.

Pune o cana de apa in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune  si aseaza gratarul de care aparatul dispune. Aseaza tava cu compozitia pentru negresa cu branza. Deasupra tavii pune o bucata de hartie de copt pentru ca aburii formati sa nu se scurga în interior.

Inchide capacul si roteste-l în pozitia INCHIS. Inchide si supapa de presiune. Seteaza programul DESERT, presiunea HIGH si timpul de gatire de 30 de minute si apasa apoi tasta START/STOP. Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se va auzi un semnal sonor si aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.


Deschide supapa de aburi cu ajutorul unei spatule. Atentie la aburii care se degaja! Deschide capacul si scoate cu grija tava din interior. Lasa la racit, dupa care portioneaza negresa cu branza dupa cum doresti.

Pofta buna!