Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide
-100lei
Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot
Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot

Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot

PRP: 549,99lei (-100lei)
449,99lei
12 rate lunare egale
38lei/luna
• Livrare in 1-2 zile lucratoare
• transport 19,99 lei
• Prețul include TVA 19% și ecoTAX - 1,04 lei

• Fontă emailată
• Capac inclus
• Capacitate 6.6 L
• Rotund

Rețete Compară cu alte produse

Aspect general

Pregătește până la 7 porții de mâncare delicioasă în vasul de fontă emailată Crockpot!

Poate fi folosit în siguranță în cuptor, la o temperatură de până la 260°C, dar și pe aragaz (sursă cu gaz/electric/plită cu inductie/cu halogen/plită vitroceramică).

Odată ce vei prepara mâncărurile favorite în oalele de gătit din fontă Crockpot, nu îți vei mai dori niciodată să folosești altceva!

Forma vasului din fontă emailată Crockpot este rotundă, cu mânere supradimensionate, pentru a-l putea manevra cu ușurință în timp ce gătești. Capacul inclus are o formă special concepută pentru a reține căldura în vas.

Vasul din fontă emailată Crockpot este ușor de întreținut și de curățat, datorită materialelor de înaltă calitate și a stratului antiaderent. Se recomandă curățarea manuală, folosind un burete sau o perie de curățat vasele din nailon. Înainte de depozitare, asigură-te că usuci bine vasul și capacul. 

De asemenea, pentru a proteja învelișul emailat și a menține proprietățile antiaderente mai mult timp, recomandăm folosirea ustensilelor de gătit Crockpot cu margine de silicon, rezistente la temperaturi ridicate sau a ustensilelor din lemn.

Vasele și oalele de gătit realizate din fontă de calitate Crockpot pot fi păstrate cu încredere mulți ani. Îngrijite corespunzător, pot fi folosite chiar de mai multe generații. Alege vasele de gătit din fontă emailată Crockpot, pentru o investiție de lungă durată!

Utilizabil pe plită

Utilizabil pe plită

Vasul de gătit Crockpot din fontă emailată poate fi folosit în siguranță pe plite cu gaz, electrice, plite cu inducție, cu halogen sau pe plite vitroceramice.

Utilizabil în cuptor

Utilizabil în cuptor

Cu vasul de gătit din fontă emailată Crockpot vei putea găti preparatele chiar și la cuptor. Poate fi folosit în siguranță la o temperatură de până la 260°C. 

Înveliș antiaderent

Înveliș antiaderent

Datorită suprafeței emailate, poți prepara cu ușurință mâncarea! Interiorul emailat previne lipirea preparatelor de pereții vasului de gătit și asigură o curățare ușoară. 

Note

Aderența este direct proporțională cu temperatura de gătire.Atunci când găteşti pe plită, foloseşte un ochi cu flacără scăzută până la medie, pentru cele mai bune rezultate. Nu folosi flacăra cea mai puternică. Utilizează un ochi de aragaz apropiat ca dimensiune de diametrul fundului tigăii, pentru a evita punctele fierbinți și supraîncălzirea pereților laterali și a mânerelor.Utilizează puţin ulei sau spray de gătit pentru o aderență mai bună și pentru o curățare mai ușoară.

Specificații tehnice complete

Tip produs Vas pentru cuptor
Capacitate 6.6 L
Capac da
Diametru (cm) 27
Formă Rotund
L x l x h (cm) 36,5 x 27 x 20
Compatibil cuptor Pana la 260°C
Compatibil masină de spălat vase Nu
Sursa caldura Gaz, electric, halogen, inductie, vitroceramic
Sursa de caldura Gaz, electric, halogen, inductie, vitroceramic
Garanție persoane fizice 12 luni
Garanție persoane fizice 24 luni
Garanție persoane juridice 12 luni
Material Fonta emailata
Greutate 8 kg
Culoare Verde fistic
Cod produs 124965.02

Vezi noile vase de gatit Crock-Pot

Review-uri (0) pentru Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic ...

Fii primul care lasa un comentariu!

Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot
Vas cu capac, fontă emailată, 6.6L, rotund, verde fistic Crockpot