Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Dovlecei umpluti cu quinoa si legume

Reteta Dovlecei umpluti cu quinoa si legume

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 dovlecei
• 6 lnguri cu quinoa fiarta si scursa
• 1 morcov mic ras
• 1 ceapa verde
• ¼ ardei gras rosu
• ¼ ardei gras galben
• 2 linguri marar tocat
• sare si piper dupa gust
• ½ lingurita oregano uscat
• 1 cana suc de rosii
• 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

  • Taie dovleceii pe jumatate si scobeste-i in interior cu o lingurita.
  • Amesteca intr-un castron quinoa cu morcovul ras, ceapa verde tocata marunt, ardeiul gras tocat cubulete, mararul si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  • Amesteca bine compozitia.
  • Umple dovleceii si punei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital.
  • Adauga sucul de rosii si pune oregano uscat si uleiul de masline.
  • Seteaza modul High pentru 4 ore.
  • La final presara deasupra marar tocat.