Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta Dovlecei umpluti cu quinoa si legume

Reteta Dovlecei umpluti cu quinoa si legume
Reteta Dovlecei umpluti cu quinoa si legume Reteta Dovlecei umpluti cu quinoa si legume

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 dovlecei
• 6 lnguri cu quinoa fiarta si scursa
• 1 morcov mic ras
• 1 ceapa verde
• ¼ ardei gras rosu
• ¼ ardei gras galben
• 2 linguri marar tocat
• sare si piper dupa gust
• ½ lingurita oregano uscat
• 1 cana suc de rosii
• 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

  • Taie dovleceii pe jumatate si scobeste-i in interior cu o lingurita.
  • Amesteca intr-un castron quinoa cu morcovul ras, ceapa verde tocata marunt, ardeiul gras tocat cubulete, mararul si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  • Amesteca bine compozitia.
  • Umple dovleceii si punei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital.
  • Adauga sucul de rosii si pune oregano uscat si uleiul de masline.
  • Seteaza modul High pentru 4 ore.
  • La final presara deasupra marar tocat.